Wolcen: Lords of Mayhem je novi akcijski RPG, ki se zgleduje po legendarnem Diablu II

Dobre novice za vse navdušence nad akcijskimi RPG-ji, ki najraje koljete horde okostnjakov in pridno nabirate novo opremo. Približuje se izid povsem nove igre Wolcen: Lords of Mayhem, ta pa si je za vzgled postavila legendarno igro Diablo II.

Medtem ko bomo še leta čakali na četrti del Hudičevca, nam bo željo po hektolitrih nemrtve krvi in bridkih sabljicah potešil ravno Wolcen, ki je svoja sredstva zbral na Kickstarterju in nekaj let preživel v sistemu Zgodnjega dostopa.

Sedaj bo beta testiranja konec in razvijalec WOLCEN Studio je včeraj izdal presenetljivo vzdušen napovednik, ki bo adrenalin pognal po žilah vsakem pravem akcijskem RPG interesentu.

V Wolcen ne bomo samo klali zveri, saj nas čaka tudi zanimiv sistem kovačenja. Izboljševali bomo lahko svojo opremo in tudi dom, nadgrajevali svoj karakter, ki ne bo omejen na specifični igralni razred in spremljali globoko zgodbo, ki se ne bo sramovala vmesnih sekvenc.

Wolcen: Lords of Mayhem bo jutri zapustil Zgodnji dostop, takrat pa se bo tudi zvišala cena iz 30 € na 40 €. Po znižani ceni lahko samo še danes nabavite igro na Steamu, spodaj pa si oglejte še zadnji napovednik pred izidom.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime