Druga sezona za Call Of Duty: Modern Warfare tehta kar 94 GB

Ste se morda veselili preigravanja nove sezone igre Call of Duty: Modern Warfare? Upamo, da ste si vzeli čas in da imate doma močno optiko.

Obvezna posodobitev je namreč naravnost titanska, saj boste PC igralci primorani iz vsemrežja posesati kar 94 GB podatkov. To ni malo, še posebej za tiste, ki morda držite manjše SSD diske, saj boste za razpakiranje vseh teh silnih datotek potrebovali kar lep košček dodatnega prostora.

Igralci seveda niso zadovoljni in začele so se vrstiti pritožbe, dokler se ni opravičil sam razvijalec Infinity Ward. Paul Haile je direktor produkcije, ti ogromni gigabajti pa so v bistvu nuja, saj bodo tako znižali obsežnost vseh nadaljnjih popravkov in posodobitev.

Zahteve po podatkih so na konzolah malce manjše: na PlayStation 4 boste denimo morali prenesti vsega 51 GB in na Xbox One 68 GB.

Nova sezona prinaša kupček zanimivosti. Vrnila se je slavna Rust mapa, dodali pa so tudi nove Atlas Superstore, Zhokov Boneyard in Baazar. Poleg tega vas čakata dve novi orožji GRAU 5.56 in Striker 45 ter povsem nov operator Simon “Ghost” Riley. Slednji je del nove sezonske prepustnice, medtem ko mape in ostale zadeve prejmejo vsi lastniki originalne igre.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

En star televizor je več kot leto dni povzročal internetne izpade cele vasi

Spletna stran Gizmondo poroča o zanimivi zgodbi iz ene male vasice v Walesu, ki se je kar 18 mesecev borila z masovnimi...

Čudoviti Black Myth: Wukong prikazal boj z ogromnim volkodlakom

Prejšnji mesec nas je kitajski razvijalec Game Science presenetil s precej obsežnim napovednikom za igro Black Myth: Wukong. O tem naslovu se...

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!