Novi film Wes Andersona The French Dispatch dobil prvi napovednik – pred kamero se bo gnetlo ogromno zvezdniških imen

Wes Anderson je tak precej poseben režiser. Njegov posebni slog snemanja in kreativnost vsekakor nista za vsakega, kljub temu pa gre za prepoznavno ime filmske industrije.

The French Dispatch bo že njegov 10. film, Wes pa je postal znan predvsem zaradi izdelkov, kot so Isle of Dogs, The Darjeeling Limited in The Grand Budapest Hotel. Slednji je leta 2015 pobral cel kup nagrad, med njimi tudi Oskarje za najboljšo scenografijo, masko in izvirno glasbeno podlago.

Novi film za protagonista postavi Bill Murraya v vlogi Arthur Howitzer Jr., ta pa je urednik časopisa The French Dispatch. Okoli sebe je zbral največje pisunske talente in skupaj so v eni zgradbi pisali članke o politiki, umetnosti in zgodbice, ki bi zanimale njihove bralce.

The French Dispatch bo poleg zanimive scenografije in komičnih vložkov vseboval pravo zvezdniško zasedbo. Med njimi bomo našli Adrien Brodyja, Tildo Swinton, Leo Seydoux, Owen Wilsona in Benicia del Tora, ki bo očitno igral nekega norega umetnika.

Anderson je scenarij spisal skupaj z Roman Coppola, Jasonom Schwartzmanom in Hugo Guinnessom.

Film nas bo v kinih pričakal 24. julija.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!