DayZ je čez vikend brezplačen za igranje

DayZ je preživetvena večigralska izkušnja, ki jo mnogi označujejo za začetnika žanra battle royale. Naša naloga je, da se pojavimo na mapi in se hitro podamo v najbližje mesto ali vasico, saj nas bo žeja in lakota hitro začela prisiljevati v obup in če bomo brez pijače in jedače predolgo, se lahko kar poslovimo tega sveta.

DayZ ne vsebuje nikakršnega shranjevanja, saj ko enkrat umrete, morate začeti povsem od začetka. Tako poskušamo preživeti čim dlje, po življenju pa nam bodo poleg lakote stregli še nemrtvi in predvsem drugi igralci, ki so v bistvu prava nevarnost tega sveta.

Igra je preživela v načinu Zgodnjega dostopa rekorden čas, sedaj pa je že nekaj časa na voljo v svoji finalni različici. Avtorji pridno dodajajo novosti, nedolgo tega pa smo dobili tudi prvi DLC Livonia, ki je v izkušnjo pripeljal povsem novo mapo.

Zainteresirani igralci se lahko skozi vikend podate v to neizprosno okolico, saj založnik Bohemia ponuja igro za preizkus povsem brezplačno. S preživetjem se boste ukvarjali vse do 17. februarja do 19.00, igranje pa lahko začnete že zdaj.

Če se morebiti med tem časom odločite za nakup polne igre, boste deležni popusta. Osnovna različica igre je znižana za 40 % na 23,99 €, Livonia dodatek pa za 10 % na 12,59 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime