Half-Life: Alyx končno dobil uraden datum izida

Po vseh zamudah letošnje pomladi, ko je svoje izide prestavilo kar nekaj večjih projektov, smo v strahu trepetali tudi za prihajajoči VR naslov Half-Life: Alyx.

Tega je razvijalec Valve napovedal za marec, a ni želel biti bolj specifičen. Datum izida se je naglo približeval in glede na to, da smo bili že skoraj na sredini februarja, razvijalec pa je še kar ostal molčeč, je veliko ljudi predvidevalo, da bo naslov zamudil. To navsezadnje ne bi bilo nič novega, saj se na novo Half-Life igra čaka 13 let in nekaj mesecev zamude ne bi nikogar presenetilo.

A očitno naslov ne bo zamudil in Valve je včeraj ponosno oznanil uradni datum izida: 23. marec. Mimogrede, igro smo uvrstili na svoj seznam prihajajočih iger in ugibali o izidnem datumu, tega postavili na 20. marec in se ušteli samo za 3 dni. Bravo mi!

Spomnimo, da bo to igra, ki jo boste lahko preigravali samo na VR sistemih. Tisti, ki ste si kupili kakšen del Valvove VR naprave Index, boste igro prejeli popolnoma brezplačno, prav tako pa boste od 2. marca dalje deležni raznih bonusov, ki jih boste lahko izkoristili v svojem navideznem domovanju.

Valve nas je počastil tudi s tremi novimi slikami iz igre, še vedno pa čakamo kakšen pošten igralni napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime