Moja novica

Facebook

Instagram

Youtube

Discord

Hitrost

Japonskemu anime navdušencu uspelo za svoj avto kupiti osvežilec, ki oddaja vonj po srednješolki

Ko se enkrat spraviš raziskovat japonsko norijo za animeji, se težko povlečeš ven in svoje misli preoblikuješ na normalno delovanje. Ker Japonci so precej nor narod, še posebej to velja za tako imenovane Otakuje, ki svojo ljubezen do animejev in pisanih podob peljejo na naslednjo stopnjo.

Ste mislili, da pretiravate, ker včasih iz kakšne igre ali animeja kupite figurico ali plišasto igračko? Japonci si v dom pripeljejo figure karakterjev, ki so pravi kipi, ponoči k sebi stiskajo posebne blazine svojih anime izvoljenk, poleti pa si postrežejo sladoled, ki si ga postrežejo iz izrezanih kartonastih anime karakterjev.

Otaku navdušenci si za svoje ideale največkrat izberejo srednješolke, saj so te najbolj popularne v anime serijah. Tega se zavedajo tudi ustvarjalci, zato servirajo robo, ki se vrti okoli koncepta srednješolk oz. krajše JK (joshi kosei). Eno takšno zgodbo je ujela spletna stran soranews24.

Na Twitterju je pred kratkim enega takšnih izdelkov objavil Hiraoka, ki se je pohvalil s povsem novo objavo za svoj avto. Ta je očitno tako prepoznaven, da je nanj nasedla tudi njegova mama, ko se je usedla v njegov avto in ga povprašala, ali pred kratkim okoli vozil kakšno mladenko. Ko ji je povedal, da vonj prihaja iz osvežilca, mu je mama rekla, da je čudak.

Hiraoka je objavil sliko osvežilca ter njegovo pakiranje. Kot vidimo gor piše “Vonj, ki ga dobite ob prevažanju srednješolke na sovoznikovem sedežu.” No, vsekakor nalepka na paketu ne zavaja in ob nakupu dobite prav to, kar ste zahtevali.

Zadeva je bila kupljena v trgovini za odrasle, Twitter uporabniki pa so nad produktom bili navdušeni in objava je dobila več kot 50.000 všečkov in zvrstili so se žalostni komentarji tipa “Če si postavim ta osvežilec v sobo, bom imel potem občutek, da je z mano vedno punca?”

Vonjava naj bi spominjala na parfum srednješolk, proizvaja pa ga podjetje Tama Toys, ki ga prodaja tudi na japonskem Amazonu za okoli 16 dolarjev. Moja japonščina je neobstoječa, tako da boste morali izdelek v trgovini poiskati sami.

Če se zanimate za takšne stvari, potem boste veseli, da to ni edini takšen izdelek. Japonci ponujajo tudi prav posebne stvari na področju gurmanskih užitkov, saj dejansko prodajajo pečenega piščanca, ki ima okus po ženskih stopalih in potu.

OK, dovolj interneta za danes.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Streamerji niso navdušeni nad novo sezono Fortnita

Včeraj nas je doletela nova sezona še vedno najbolj popularnega battle royale igre - Fortnite. Ta je prinesla novo Battle Pass prepustnico,...

Rockstar zahteva umik seks modifikacije za igro Red Dead Redemption 2

Razvijalec Rockstar se danes kopa v denarju in si za razvoj svojih projektov vzame svoj poljubni čas, brez da bi ga kdo...

Assassin’s Creed Syndicate in Faerio lahko sedaj pridobite popolnoma brezplačno

Da bomo kmalu v svojo Epic Games knjižnico prejeli igro Assassin's Creed Syndicate povsem brezplačno, smo že pisali. Razvijalec Epic je v...

Dela se Borderlands film, ki ga bo režiral Eli Roth

Predelovanje igričarskih licenc v filmsko obliko ni nič novega, čeprav se zdi, da svoje predelave doživljajo vedno in iste zadeve tipa Resident...

Zanimiv naslov spremeni vašo Beležnico v RPG igro

Ste kdaj gledali v svojo Beležnico in ji žugali s prstom, govoreč: "Zakaj v tebi ne morem igrati iger?!"

Povezane novice

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!