Microsoft Flight Simulator dobil nove in čudovite slike

Novi Flight Simulator se počasi oblikuje v izdelek, ki bo očitno na naše zaslone pripeljal najbolj čudovito in napredno grafično podobo, kar smo jih videli do sedaj.

Zadeva preprosto izgleda čudovito, pa čeprav je za zdaj v alfa stanju in je dokaz, da je Microsoft že zdaj sposoben prikazati grafiko naslednje generacije, če ga nazaj ne drži optimizacija za konzole.

Flight Simulator pa ne bo prinesel samo lepih tekstur, ampak tudi napredne in dinamične vremenske pogoje, mapa pa bo najbolj detajlna do sedaj, saj bo za svoje izrisovanje izkoriščala Bing zemljevide. To pomeni, da boste lahko dejansko preleteli svojo hišo, tisti bolj nagajivi pa se tudi vanjo zaleteli.

Microsoft razmišlja tudi o podpori za VR sisteme, kar bi bilo seveda nuja za tisti najbolj veren občutek prisotnosti. Kar predstavljamo si, kako bi zadeva izgledala v virtualnem okolju, kjer bi za nadzor držali kakovostno HOTAS palico.

V načrtu naj bi bili tudi ray tracing učinki, žal pa za zdaj še nimamo datuma izida. Smo pa dobili nekaj novih slik, ob katerih že malce težko ločimo resničnost od navideznega okoliša.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime