Ronda Rousey bo začela streamati Pokemon igre, eksluzivno na Facebook gaming platformi

Ste vedeli, da znana UFC pretepačica Ronda Rousey zelo rada preigrava igre? V World of Warcraftu je redno preigravala Night Elfa, sedaj pa se pripravlja vstopiti v mamljivi svet streaminga.

Vendar se punca ne bo napotila na Twitch ali pa YouTube, saj je podpisala ekskluzivno pogodbo s platformo Facebook Gaming. Tam bo 18. februarja spočela svoj prvi prenos v živo, ko na Nintendo Switch konzoli igrala igro Pokemon Sword and Shield.

Najavo svoje nove kariere je sporočila preko svojega Instagramovega profila, ta pa vsebuje skoraj 113 milijonov sledilcev. Zagotovo vsi med njimi niso igralci ali pa jih gledanje nekoga, kako sprehaja Pokemone ne zanima, a v tako številnem občinstvu se bo zagotovo našlo kar nekaj pristašev videoiger.

Rousey igram ni tujka in je velika privrženka Pokemonov. Še preden je zaslovela, je bila moderator na Pokemon forumih, lani pa smo slišali njen glas v igri Mortal Kombat 11, ko je prevzela vlogo karakterja Sonye Blade.

Za zdaj še ni sporočila svojega urnika oddajanja v živo, njen prvi prenos pa si lahko ogledate na njenemu uradnem Facebookovem profilu. Dobra novica je, da bodo vsi dobički iz prvega pretočnega predvajanja šli v dobrodelne namene v pomoč Avstraliji.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime