Ronda Rousey bo začela streamati Pokemon igre, eksluzivno na Facebook gaming platformi

Ste vedeli, da znana UFC pretepačica Ronda Rousey zelo rada preigrava igre? V World of Warcraftu je redno preigravala Night Elfa, sedaj pa se pripravlja vstopiti v mamljivi svet streaminga.

Vendar se punca ne bo napotila na Twitch ali pa YouTube, saj je podpisala ekskluzivno pogodbo s platformo Facebook Gaming. Tam bo 18. februarja spočela svoj prvi prenos v živo, ko na Nintendo Switch konzoli igrala igro Pokemon Sword and Shield.

Najavo svoje nove kariere je sporočila preko svojega Instagramovega profila, ta pa vsebuje skoraj 113 milijonov sledilcev. Zagotovo vsi med njimi niso igralci ali pa jih gledanje nekoga, kako sprehaja Pokemone ne zanima, a v tako številnem občinstvu se bo zagotovo našlo kar nekaj pristašev videoiger.

Rousey igram ni tujka in je velika privrženka Pokemonov. Še preden je zaslovela, je bila moderator na Pokemon forumih, lani pa smo slišali njen glas v igri Mortal Kombat 11, ko je prevzela vlogo karakterja Sonye Blade.

Za zdaj še ni sporočila svojega urnika oddajanja v živo, njen prvi prenos pa si lahko ogledate na njenemu uradnem Facebookovem profilu. Dobra novica je, da bodo vsi dobički iz prvega pretočnega predvajanja šli v dobrodelne namene v pomoč Avstraliji.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

En star televizor je več kot leto dni povzročal internetne izpade cele vasi

Spletna stran Gizmondo poroča o zanimivi zgodbi iz ene male vasice v Walesu, ki se je kar 18 mesecev borila z masovnimi...

Čudoviti Black Myth: Wukong prikazal boj z ogromnim volkodlakom

Prejšnji mesec nas je kitajski razvijalec Game Science presenetil s precej obsežnim napovednikom za igro Black Myth: Wukong. O tem naslovu se...

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!