Fortnite je dodal Rickroll ples

Ste vedeli, da je meme, imenovan “Rickroll”, danes star že 13 let? Zadeva se je začela, kje drugje kot pa, na spletnem forumu 4Chan in se nato razširila povsod.

Premisa je preprosta: nekje objaviš povezavo do neke vsebine in ko jo uporabnik klikne, ne dobi želenega ampak naleti na video pesmi Never Gonna Give You Up od pevca Rick Astleya.

Koliko je ta meme še danes popularen med mlajšimi ne vem, a očitno se je zdel dovolj zanimiv razvijalcu Epic Games, ki ga je vključil v svojo igro Fortnite.

In to v obliki plesa, objavo pa je naredil na svojem Twitter računu. Tam je sledilce pričakal video z naslovom “Kako je medved dobil najmanj verjetnega prijatelja”. Ob kliku pa vas ne pričaka medved, ampak maskota Fishstick, ki pleše znani Rickroll ples. No, s svojimi boki zamiga tudi medved, tako da naslov morda ni popoln nateg.

Očitno je bila potegavščina dovolj velika, da je nahecala tudi izvirnega avtorja pesmi Rick Astleya, ki je svoje presenečenje objavil pod komentarji.

Ples, imenovan “Never Gonna” je že na voljo v Fortnite trgovini za okoli 5 € oz. 500 B-Bucksov.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!