Assassin’s Creed Syndicate bo od četrtka dalje povsem brezplačen na Epic Games trgovini

Epic Games trenutno brezplačno ponuja dve odlični igri: Kingdom Come: Deliverance in Aztez. Oba naslova si lahko v knjižnico prenesete do tega četrtka, in ko sta zadevi aktivirani, bosta ostali vaši za vedno. Ali pa vsaj do takrat, dokler ne propade trgovina.

V četrtek se bo zgodila zamenjava in v brezplačno ponudbo bo stopila igra Faeria, ki bo ponujala zanimivo igranje s kartami na igralni plošči. Epic Games pa se je pred kratkim odločil ponudbo razširiti in tako bomo čez par dni dobili še Assassin’s Creed Syndicate.

Ta je izšel leta 2015 in gre v bistvu še zadnji Assassin’s Creed, ki je sledil stari formuli. Ubisoft je nato spremenil igralni pristop in začel ustvarjati res ogromne mape z RPG elementi in dialogi, prvi znanilec prerojenega igralnega sistema je bil Assassin’s Creed Origins.

Syndicate ni bil slab naslov, a pri kritikih ni dobil ravno najvišjih ocen. Dobili smo kar dva simpatična protagonista, ki sta slišala na imeni Jacob in Evie Frye in med njima smo lahko poljubno preklapljali. Mesto dogajanja je bilo London in mapa je bila čudovita, vendar je vsebovala premalo raznovrstnosti in preveč ponavljajočih se opravil.

Syndicate je dobil kasneje še nekaj kakovostnih DLC-jev, med katerimi izstopa Jack The Ripper poglavje. Ni še znano, ali bomo v Epic ponudbi dobili samo osnovno igro ali tudi dodatke. Sumimo na samo osnovno izkušnjo, oda katere bodo potem želeli zaslužiti dinarje pri prodaji DLC-jev.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Zdaj lahko igrate prve štiri misije iz Warcrafta 2 v pogonu Warcrafta 3 Reforged

Warcraft 2: Tides of Darkness je izšel leta 1995, kar pomeni, da je prestar celo za zame, saj sem svojo pot s...

Indiana Jones 5 naj bi konstantno prelagal izid zaradi težav s scenarijem

Minilo je že 12 let odkar je izšel zadnji Indiana Jones film, imenovan The Kingdom of the Crystal School, a še danes...

Smo res dobili prve slike igre Starfield?

Razvijalec Bethesda, znan po svojih Elder Scrolls in Fallout igrah, se je po 25 letih odločil izdelati en povsem originalen naslov. To...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!