DOOM Eternal – novi napovednik razloži, kaj je DOOM

Prvoosebna streljačina DOOM je za razlago štorije in igranja morda najbolj preprosta igra v naši preljubi industriji. Si vesoljski marinec, ki strelja demone iz Pekla in tako poskuša rešiti človeštvo. Seveda je zgodba malce bolj napredna od tega, a v sami srži počnemo isto že od prvega dela iz leta 1993.

Založnik Bethesda in razvijalec id Software ne delita tega mnenja in zato sta spočela spodnji napovednik, ki napove kaj vse nas čaka v prihajajočem naslovu DOOM Eternal. Morda pa je bil video spočet ironično.

Posnetek v bistvu razloži vse tisto, kar sem napisal v uvodnih stavkih, le da je to tu pospremljeno s spektakularnim razčetverjenjem demonskih nadlog. Zanimiv je večigralski način Battlemode, kjer se bosta dva demona postavila naproti enemu DOOM Guyu oz. Slayerju.

Eternal precej spominja na predhodnika iz 2016, s tem, da bo tu naš protagonist dobil nove nadgradnje na svojem Praetorjevem oklepu, kot sta ramenski metalec plamenov in nekakšna veriga, ki jo bomo streljali iz zapestja.

DOOM Eternal je bil enkrat prej prestavljen, sedaj pa se od izida ločimo samo še en mesec, saj bomo igro lahko zagnali že 20. marca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime