DOOM Eternal – novi napovednik razloži, kaj je DOOM

Prvoosebna streljačina DOOM je za razlago štorije in igranja morda najbolj preprosta igra v naši preljubi industriji. Si vesoljski marinec, ki strelja demone iz Pekla in tako poskuša rešiti človeštvo. Seveda je zgodba malce bolj napredna od tega, a v sami srži počnemo isto že od prvega dela iz leta 1993.

Založnik Bethesda in razvijalec id Software ne delita tega mnenja in zato sta spočela spodnji napovednik, ki napove kaj vse nas čaka v prihajajočem naslovu DOOM Eternal. Morda pa je bil video spočet ironično.

Posnetek v bistvu razloži vse tisto, kar sem napisal v uvodnih stavkih, le da je to tu pospremljeno s spektakularnim razčetverjenjem demonskih nadlog. Zanimiv je večigralski način Battlemode, kjer se bosta dva demona postavila naproti enemu DOOM Guyu oz. Slayerju.

Eternal precej spominja na predhodnika iz 2016, s tem, da bo tu naš protagonist dobil nove nadgradnje na svojem Praetorjevem oklepu, kot sta ramenski metalec plamenov in nekakšna veriga, ki jo bomo streljali iz zapestja.

DOOM Eternal je bil enkrat prej prestavljen, sedaj pa se od izida ločimo samo še en mesec, saj bomo igro lahko zagnali že 20. marca.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Na splet ušel nov Assassin’s Creed Valhalla posnetek, ki prikaže šefovsko bitko

Nekaj dni nazaj smo poročali o prvem pravem igralnem posnetku za prihajajoči Assassin's Creed Valhalla. Nek pogumnež je na splet brez dovoljenja...

Ubisoft za en teden podarja dostop do vseh svojih iger

Francoski založnik Ubisoft nam bo čez nekaj dni pokazal, na čem vse je delal zadnje leto in glede na to, da je...

Prvi Ultra skupek zmajevskih skinov v igri Valorant vas bo stal okoli 100 €

Valorant je zabavna večigralska igra, a razvijalec Riot je ni izdal samo zaradi tega, ker se je počutil darežljivega, ampak zato, da...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!