Epic s skrivnostnimi sporočili v igri in resničnem svetu igralce draži za drugo sezono Fortnita

Fortnite nikakor noče vstopiti v drugo sezono drugega poglavja. Razvijalec Epic je izid zamaknil kar dvakrat in sedaj je končni datum naslednje sezone napovedal za 20. februar.

Kaj vse nas bo pričakalo, za zdaj ne ve nihče, a to razvijalca ni ustavilo, da ne bi začel draženja igralcev že nekaj dni prej.

Nova sezona bo očitno obarvana v zlato. Igralci so začeli na mapi opažati veliko običajnih predmetov, ki so bili nenadoma spremenjeni v to kovino in takšni objekti so precej bolj odporni proti škodi in po njih morate zamahovati celo večnost, preden jih razbijete. Začela so se ugibanja, ali se bo v Fortnite svetu pojavil nov material, ki se bo pridružil jeklu, opekam in lesu, ki so bile standardne surovine vse od leta 2007, ko je igra prvič zaživela na strežnikih.

Nato je nekdo na Japonskem odkril ogromno reklamo na panoju, ki je izrisala Fortnite logotip, preko katerega je bila odtisnjena roka z zlatim odtisom. Takšne reklame so se nato pojavile tudi drugje po svetu, spodaj pa se je pojavila tudi telefonska številka. Če ste to poklicali, ste dobili različna sporočila. Eno od njih je bilo recimo: “Da gospod. Agenti so bili vpoklicani. Kartica za dostop v sef je bila kupljena.”

Razvijalec Epic je nato začel draženje preko Twitterja in to preko različnih slik, ki so imele zakodirana sporočila. Končno odkodirano sporočilo je napovedalo datum izida naslednje sezone, finalna sestavljena slika pa spominja na Chaos Agent preobleko iz sezone X.

Pred kratkim je uradni Twitter račun spočel spet novo sliko, ki očitno namiguje na dinamit, kateri je prav tako, kakšno presenečenje, obarvan v zlato barvo.

Nekateri igralci so začeli opažati napovednik na novo sezono kar sredi igre, ko jim je preklapljanje med meniji prekinila bizarna reklamo, kjer je bila spet v ospredju zlata maska.

uhhhhh? what??? from r/FortNiteBR

Kaj točno nam pripravlja Epic, bo znano čez dva dni, upamo samo, da ne bodo spet strežniki ostali izklopljeni celo večnost, kot se je to zgodilo pri prestavitvi na novo poglavje.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

New World prestavil izid na naslednje leto

Leto 2020 je res kot ukleto. Veliko igralcev se je po dolgih letih močno veselilo povsem novega MMO-ja New Word, ki bi...

Nagnusni posnetek razkrije pedofilko in njeno žrtev sredi Smash Bros. turnirja

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o obtožbah glede seksualnega nadlegovanja in celo posiljevanja v tekmovalni sceni igre Smash...

Kje je 4. sezona serije True Detective?!

Danes je bolj počasni dan z novicami, zato sem se odločil, da z vami podelim eno bolj staro vest in kdo ve...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!