Epic s skrivnostnimi sporočili v igri in resničnem svetu igralce draži za drugo sezono Fortnita

Fortnite nikakor noče vstopiti v drugo sezono drugega poglavja. Razvijalec Epic je izid zamaknil kar dvakrat in sedaj je končni datum naslednje sezone napovedal za 20. februar.

Kaj vse nas bo pričakalo, za zdaj ne ve nihče, a to razvijalca ni ustavilo, da ne bi začel draženja igralcev že nekaj dni prej.

Nova sezona bo očitno obarvana v zlato. Igralci so začeli na mapi opažati veliko običajnih predmetov, ki so bili nenadoma spremenjeni v to kovino in takšni objekti so precej bolj odporni proti škodi in po njih morate zamahovati celo večnost, preden jih razbijete. Začela so se ugibanja, ali se bo v Fortnite svetu pojavil nov material, ki se bo pridružil jeklu, opekam in lesu, ki so bile standardne surovine vse od leta 2007, ko je igra prvič zaživela na strežnikih.

Nato je nekdo na Japonskem odkril ogromno reklamo na panoju, ki je izrisala Fortnite logotip, preko katerega je bila odtisnjena roka z zlatim odtisom. Takšne reklame so se nato pojavile tudi drugje po svetu, spodaj pa se je pojavila tudi telefonska številka. Če ste to poklicali, ste dobili različna sporočila. Eno od njih je bilo recimo: “Da gospod. Agenti so bili vpoklicani. Kartica za dostop v sef je bila kupljena.”

Razvijalec Epic je nato začel draženje preko Twitterja in to preko različnih slik, ki so imele zakodirana sporočila. Končno odkodirano sporočilo je napovedalo datum izida naslednje sezone, finalna sestavljena slika pa spominja na Chaos Agent preobleko iz sezone X.

Pred kratkim je uradni Twitter račun spočel spet novo sliko, ki očitno namiguje na dinamit, kateri je prav tako, kakšno presenečenje, obarvan v zlato barvo.

Nekateri igralci so začeli opažati napovednik na novo sezono kar sredi igre, ko jim je preklapljanje med meniji prekinila bizarna reklamo, kjer je bila spet v ospredju zlata maska.

uhhhhh? what??? from r/FortNiteBR

Kaj točno nam pripravlja Epic, bo znano čez dva dni, upamo samo, da ne bodo spet strežniki ostali izklopljeni celo večnost, kot se je to zgodilo pri prestavitvi na novo poglavje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime