Wolfenstein in Dishonored igre so sedaj brez zaščite na GOG trgovini za res nizko ceno

Založnik Bethesda Softworks se je odločil na GOG platformo pripeljati prvi dve Wolfenstein igri ter vsa poglavja Dishonored serije. Če še ne veste, je posebnost te digitalne trgovine to, da so vsi izdelki pri njih povsem brez DRM zaščite.

Tako so to postale prve moderne Bethesda igre, ki jim je bila odstranjena zaščita. Žal v ponudbi manjkata The New Collossus in Youngblood, ki sta očitno za to trgovino še preveč novi igri.

Kljub temu pa je novosti kar precej, poleg tega pa je ta nova ponudba precej znižana. Dishonored 2 denimo stane dobrih 10 €, dodatek Death of the Outsider pa 7,49 €. Dvojec Wolfenstein iger The New Order in The Old Blood staneta samo 9,09 €, znižane pa so tudi vse ostale igre iz Bethesdinega kataloga, kjer najdemo DOOM in Fallout naslove, žal pa tudi tam manjkajo najnovejše ponudbe teh serij.

Razprodaje bo konec čez 6 dni.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!