ASUS ponuja brezplačno menjavo pritrdilnih vijakov za vse grafične kartice RX 5700, ki se pregrevajo

Grafične kartice ROG Strix Radeon RX 5700 in 5700 XT podjetja ASUS so nedolgo po izidu naletele na težave. Uporabniki so se namreč začeli pritoževati nad pregrevanjem kartic, tudi ko so bile te v mirovanju, igranje iger pa je hitro dvignilo temperaturo na takšne vrednosti, da je obstajala fizična okvara grafične kartice.

ASUS se je spravil raziskat težavo in to so odkrili že januarja. Problem je bil v vijakih, ki niso omogočali dovolj velike pritrditve hladilnika na procesorsko enoto grafične kartice. Od januarja dalje so tako začeli v proizvodnji uporabljati druge vijake, ki so omogočali boljše spajanje in posledično nižje temperature, a na trgu je vseeno še kar nekaj modelov, ki vsebujejo proizvodno napako.

Tisti kupci, ki si lastite takšno kartico, boste deležni brezplačne menjave pritrdilnih vijakov, vse kar morate storiti je, da kontaktirate najbližji pooblaščeni ASUSov servisni center. Napako vsebujejo samo spodnji modeli:

Menjava bo omogočena od marca dalje.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!