Baldur’s Gate 3 bo 27. februarja dobil prvi igralni posnetek

Zadnja leta je postala že norma, da dobivamo napovednike za prihajajoče napovednike. Tako je tudi v primeru igre Baldur’s Gate 3, ki je trenutno morda najbolj pričakovani RPG, če seveda na tem mest odštejemo Cyberpunk 2077.

Na nadaljevanju dela razvijalec Larian, katerega poznamo predvsem po odličnem dvojcu iger Divinity: Original Sin, glede svojega novega projekta pa je močno skrivnosten. Za Baldur’s Gate 3 smo do sedaj dobili samo napovedni video, ostalo pa ostaja zavito v skrivnost.

Tega bo kmalu konec, saj je Larian za 27. februar napovedal prvi igralni video, ki ga bodo prikazali v sklopu sejma Pax East. Prenos v živo se bo začel ob 21.00, gledali pa ga boste lahko na njihovem uradnem YouTube kanalu.

Razvijalec je spočel tudi napovednik za ta napovednik, ki prikazuje veliko zajemanja gibanja, snemanja orkestralne glasbe in zvočnega podajanja. Stavimo, da bo Baldur’s Gate 3 veliko več poudarka dajal na obrazne animacije, kot smo bili do sedaj vajeni iz tosortnih iger.

Na koncu lahko vidimo tudi CGI zmaja, ki je precej impresiven. Osebno upam, da bo Larian v serijo prvič pripeljal potezni boj, ki je bil v Original Sin tako slasten in da ga bodo tu še dodatno nadgradili. A morda nas čaka nekaj povsem drugega in znamo dobiti nekako Dragon Age: Origins različico?

Vse bo znano čez dober teden dni.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime