No Man’s Sky nova brezplačna posodobitev doda živeče ladje, misije in vesoljce

Kdo bi si mislil, da bo igra No Man’s Sky doživela tak preobrat. Naslov, ki je obljubljal ogromno, je bil ob izidu raztrgan s strani občinstva in kritikov, a skozi mukotrpno delo, redne razširitve in posodobitve imamo sedaj pred sabo izdelek, ki se ga dejansko splača igrati. Morda še nima vseh pritiklin, ki jih je razvijalec Hello Games obljubljal na začetku, a hvalevredno je že to, da niso samo pobrali denarja od začetnega navdušenja in pustili svojega izdeleka, da umre na smetišču zgodovine.

Nadgrajevanja še ni konec, saj smo pred kratkim prejeli posodobitev 2.3, ta pa doda ogromno nove vsebine in to povsem brezplačno.

Največja pridobitev je nov razred živečih, organskih ladij, ki so čuteče in lahko zrastejo v različne variacije ladij. Te lahko nato dodamo svoji floti, veselimo pa se lahko tudi novih organskih tehnologij.

Igralce čaka tudi nova serija misij, ki nas bodo popeljali skozi starodavne Korvax eksperimente, ki so nato izrodili te čudaške organske ladje. Med raziskovanjem vesoljske črnine bomo lahko naleteli tudi na skrivnostne objekte in vesoljce, a ta srečanja bodo precej redka.

Vse skupaj zaključi dodatna optimizacija, ki bo izboljšala delovanje tudi na šibkejših PC konfiguracijah. Razvijalec nam je pričaral tudi novi napovednik, ki si ga lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime