Slavni YouTuber aretiran, ker je želel nekomu v srednji šoli podariti Nike športne copate

Alfredo ‘Prettyboyfredo’ Villa je YouTuber, ki ima na svojem kanalu več kot 6.3 milijonov naročnikov, njegovi posnetki pa so v glavnem sestavljeni iz vlogov, različnih izzivov in potegavščin.

Tip je med svojimi sledilci našel enega ubožca, ki je v srednji šoli podvržen ustrahovanju. Zato se je odpravil po nakupih in v svojo nakupovalno košarico je prenesel par ekstremno dragih Nike MAG superg. Te je nosil glavni junak film Back to the Future II in so izjemno redke, saj morate zanje odšteti med 30k do celo 70k dolarjev. Alfredo je preko vez prišel do precej bolj ugodne cene in je superge kupil za “samo” 15.000 ameriških bankovcev. Ti športni copati so bili leta 2011 proizvedeni v le 1.500 primerkih, leta 2016 pa so jih proizvedli še 89, s tem, da so te delovale kot v filmu in so se lahko same zavezale.

Odločil se je, da bo ta ekstremno dragi nakup podaril svojemu sledilcu in tako se je odpravil v srednjo šolo. Svojega oboževalca je želel presenetiti in tako ni napovedal svojega obiska, kar je bila velika napaka. Po srednji šoli je namreč prepovedano postopati kar tako, zato je bila vpoklicana varnostna služba, ki je YouTuberja aretirala in ga pospremila iz šole.

Alfredo je želel športne copate podariti Jayu, ki so ga sošolci zaničevali zaradi njegove velikosti in izbire oblek. YouTuber se je s tem lahko poistovetil, saj je tudi sam odraščal v revnih razmerah, med drugim se je znašel v rejništvu in je bil zaradi tega tudi sam ustrahovan.

Kljub temu, da je bil aretiran, so se okoli njega hitro zbrali oboževalci in ga praktično preplavili, tako da zadeva kmalu ni več spominjala na aretacijo, ampak na sprejem slavnega gosta.

Alfredo je na koncu vendarle prišel do Jaya in mu na noge poveznil nove Nike copate. V Instagram prispevku je povedal, da mu je njegova depresija zlomila srce in da komaj čaka da vidi, kako bo sedaj mladenič vzcvetel.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

New World prestavil izid na naslednje leto

Leto 2020 je res kot ukleto. Veliko igralcev se je po dolgih letih močno veselilo povsem novega MMO-ja New Word, ki bi...

Nagnusni posnetek razkrije pedofilko in njeno žrtev sredi Smash Bros. turnirja

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o obtožbah glede seksualnega nadlegovanja in celo posiljevanja v tekmovalni sceni igre Smash...

Kje je 4. sezona serije True Detective?!

Danes je bolj počasni dan z novicami, zato sem se odločil, da z vami podelim eno bolj staro vest in kdo ve...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!