Dela se Borderlands film, ki ga bo režiral Eli Roth

Predelovanje igričarskih licenc v filmsko obliko ni nič novega, čeprav se zdi, da svoje predelave doživljajo vedno in iste zadeve tipa Resident Evil. Vendar se trend spreminja in v delu je nekaj različnih projektov sta denimo Halo in Uncharted filma, sedaj pa se bo v to zmes priključil še Borderlands.

Da bo ta franšiza zašla tudi v filmske vode je leta 2016 potrdil Randy Pitchford, vodja razvijalca Gearbox, ki je do sedaj spočel vse Borderlands naslove. Od tistega leta je bilo vse tiho, dokler ni par dni nazaj Randy preko Twitterja objavil, da je projekt dobil svojega režiserja.

Svojo objavo je nato pobrisal, saj jo je verjetno objavil prehitro in jo pred kratkim zopet objavil, tako da je sedaj Borderlands film postal uraden. Na režiserski stolček se bo usedel Eli Roth, film pa bo spočet v sodelovanju z Lionsgate in Arad Productions.

Eli Roth ima za sabo kar nekaj uspešnih projektov, morda se ga najbolj spomnimo iz Tarantinovega filma Neslavne barabe. Kot režiser je sodeloval pri filmu Grindhouse, njegovi zadnji filmi pa niso bili ravno blagajniški hiti. A tip ima dobro povezavo s Tarantinom, kar je ravno prav za nasilno franšizo tipa Borderlands.

Telltalova igra Tales from the Borderlands je prikazala, da je ta svet lahko dovolj zanimiv za kakšno res dobro zgodbo in če ustvarjalcem uspe v film pripeljati karizmatičnega negativca kot je bil Jack iz Borderlands 2, potem se zna zgoditi, da film celo ne bo zanič.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime