Streamerji niso navdušeni nad novo sezono Fortnita

Včeraj nas je doletela nova sezona še vedno najbolj popularnega battle royale igre – Fortnite. Ta je prinesla novo Battle Pass prepustnico, spremembe na mapi ter nova in stara orožja, ki so bila zapečatena v Vaultu od prvega poglavja dalje.

Nova sezona se bo vrtela okoli vohunov in agencije The Agency, katero nadzorujeta operativca Ghost in Shadow. Po mapi se je pojavilo nekaj baz, ki jih skrbno čuvajo najemniki in igralci boste morali izkoristiti skrivne prehode in se tako izogniti avtomatskim strojnicam ter varnostnim kameram. Če vam uspe vse to in zraven še ubijete šefa baze, boste nagrajeni z lepim zakladom.

Novost je tudi Hideout, kjer boste srečali agente, ki vam bodo redno dostavljali tedenske izzive. Tam vas čaka tudi Maya, ki vam bo vsak teden dala izziv iz Battle Pass prepustnice. Če boste uspešno opravili njeno nalogo, ji boste lahko spremenili videz.

Vse to se sliši kar v redu, kajne?

Sprememb je vsekakor veliko in vidi se, da se Epic na vse načine trudi ohraniti svežino svoje igre. Žal pa nad spremembami niso navdušeni vsi in mednje lahko prištejemo vsaj dva večja streamerja.

Prvi je Twitch zvezdnik Dr DisRespect, ki je nad Fortnitom že dolgo razočaran, a mu vseeno daje nove priložnosti. A Fortnite ga je včeraj spet močno razočaran, ko ga je nekdo od blizu ubil s strojnico, pa čeprav ga je prej zadel s skoraj perfektnim strelom iz puške.

Doc je takoj popolnoma znorel in se zaprisegel, da te igre nikoli več ne zaženete. Želi inteligentne igre, ki bodo nagradile igralca za njegovo sposobnost, ne pa da je spopad odločen povsem naključno.

Povedal je tudi, da igra umira že dolgo časa in naj jo igralci pustijo, da že enkrat umre. Razvijalec hoče samo še stisniti še zadnje denarce iz te igre. Igralcem je na koncu zaželel samo še srečo, ker bodo morali takšno vsebino trpeti še nekaj mesecev. Na koncu je šel še na svoj Twitter profil in iz njega izbrisal vsako referenco na igro Fortnite.

Razočaran je tudi Mixer zvezdnik Ninja in predvsem zaradi novih orožij.

Ko je preizkusil Brutus Minigun, je takoj izjavil, da bo to orožje še predstavljalo veliko težavo. Hitro je prerešetal enega nasprotnika in nato drugemu skoraj takoj porušil zidove in si tako prislužil zmago. Orožje je označil za povsem premočno in preveč natančno, pa čeprav ga moraš med uporabo ohlajati.

Še bolj je bil razočaran nad vrnitvijo spornega orožja Drum Gun, ki je v prenovljeni obliki še bolj smrtonosno kot prej. Njegove vtise si lahko ogledate v spodnjem posnetku in med streljanjem se je celo opravičil nasprotniku, da je orožje sploh uporabil.

Ali bo Epic kaj ukrenil na pritožbah igralcev bomo še videli, v preteklosti niso bili ravno poslušni na želje svoje publike, čeprav so ob uničujočih robotih njihovo napadalno moč malce zmanjšali in morda bodo enako ukrepali tudi tokrat.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. Večina znanih je nadpovprečno (pre)dobro plačanih, vseeno je kaj oni mislijo. Ker od Epic games niso dobili toliko denarja, kot v zadnji rundi so zdaj kritični. Kar se bo popravilo, ko dobijo nakazilo.
    Ko te ubije 15 letnik, pa ne jokat, če imaš 18+ in služiš z igranjem iger.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime