Zanimiv naslov spremeni vašo Beležnico v RPG igro

Ste kdaj gledali v svojo Beležnico in ji žugali s prstom, govoreč: “Zakaj v tebi ne morem igrati iger?!”

Niste? No, ravno to se je spraševal ustvarjalec zanimivega naslova And Yet It Hurt, ki je v njenemu okolju spočel čisto pravo RPG izkušnjo.

Seveda ne pričakujte neko neverjetno grafično podobo. V bistvu ne pričakujte grafike sploh, razen nekaj lepo izrisanih ASCII podob, saj je to tekstovni RPG. A vseeno je And Yet It Hurt precej genialno zasnovan.

Čaka vas zgodba, v kateri na začetku zmaj ubije vašo družino in vaša naloga je, da se natrenirate in odpravite pokončati zlobnega reptila. To boste naredili skozi veliko branja, vnašanja znakov, sprejemanja odločitev in boja. Da, dejansko se tudi pretepamo in to skozi potezni način, v katerem boste morali izvajati poteze pod časovno omejitvijo.

Vsa vaša dejanja boste potrdili s shranjevanjem preko bližnjice Ctrl+S, tako da se kar dobro navadite na to kombinacijo, saj bo vaša glavna mehanika pri napredovanju avanture.

Če vas igranje And Yet It Hurt zanima, potem se odpravite na naslednjo povezavo in si brezplačno igro prenesite, razširite in poženite .exe datoteko.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime