Mišičasti gaming prenosnik Acer Predator Helios 300 sedaj na voljo tudi v Sloveniji

Posodobljen in prenovljen prenosnik Predator Helios 300 bo navdušil širšo množico ljubiteljev računalniških iger. Zahvaljujoč najsodobnejšim komponentam in avtentičnemu dizajnu, je računalnik odlična izbira vseh, ki potrebujejo zmogljiv računalnik v prostem času ali na delu.

Nov standard zmogljivosti

Z uporabo sodobnih dodatkov in tehnologij, novi Predator Helios 300 omogoča igranje najsodobnejših AAA iger. Prenosnik je opremljen z zmogljivim procesorjem Intel Core 9. generacije in grafično kartico NVIDIA GeForce RTX Max – Q. Slednja kombinacija omogoča odlično izkušnjo uporabe VR očal in video obdelave, za večopravilnost vašega računalnika in igranje zahtevnejših iger bo poskrbel hiter DDR4 RAM z do 32 GB delovne kapacitete, ki deluje pri hitrosti 2666 MHz. Za shranjevanje podatkov imate na voljo kombinacijo NVMe SSD diska z vmesnikom PCIe, ki v načinu RAID 0 zagotavljala še večjo zmogljivost, za dodatni prostor pa je na voljo mehanski disk. FULL HD zaslon, ki temelji na tehnologiji IPS in omogoča hitrost osveževanja pri 144Hz (3ms) poskrbi za odlično uporabniško izkušnjo. Za dinamično premikanje slike med predvajanjem video vsebine ali igranjem iger poskrbi NVIDIA G-SYNC tehnologija. Hitro povezavo z internetom pa vam zagotavlja vgrajen Wi-FI 6 (IEEE 802.11ax) sprejemnik in omrežni adapter Killer DoubleShot™ Pro.

Napredno zasnovan

Prenovljeni prenosni računalnik Helios 300 se uvršča v sam vrh razreda prenosnih računalnikov Predator. Kovinsko zunanjost posebej poudarijo modro-zeleni dodatki. Tipkovnica v modro-zeleni kombinaciji osvetlitve omogoča prilagodljivo osvetlitev v 4 različnih conah tipkovnice, prav tako ima vgrajene posebne funkcijske tipke za pospeševanje in zagon vmesnika PredatorSense. Prenosnik je na voljo v dveh različicah z 15,6” ali 17,3” diagonalo zaslona. Napredni hladilni sitem uporablja 4. generacijo kovinskih ventilatorjev AeroBlade™ 3D, zakrivljene lopatice ventilatorja omogočajo tiho delovanje računalnika in večjo pretočnost zraka skozi hladilni sistem.

Dodatne prednosti

Programska oprema PredatorSense predstavlja centralni sistem prilagajanja vseh nastavitev računalnika, vključno s pospeševanjem delovanja, RGB osvetlitvijo in hitrostjo delovanja hladilnih ventilatorjev, za še lažje upravljanje računalnika, je PredatorSense na voljo tudi kot mobilna aplikacija. Uporabnikom so na voljo predhodno nameščeni profili osvetlitve ozadja, ki jih lahko s pomočjo aplikacije, upravljajo tudi na daljavo. Nov progam omogoča lažje prilagajanje bližnjic in »makrotov«. Za odličen zvok bo poskrbela zvočna tehnologija 3D Waves NX. Za igranje iger preko spleta brez zakasnitve poskrbita omrežni adapter Killer E2500 in brezžična tehnologija Wireless AX1650.

Specifikacije:
• Procesor: Intel® Core H ™ i7 9. generacije
• RAM: do 32 GB DDR4 2666MHz
• Grafična kartica: NVIDIA GeForce RTX 2070 Max – Q Design
• Shranjevanje podatkov: 1 TB SSM NVMe / 2 TB HDD
• Zaslon: IPS 15,6” / 17,3”, 144Hz, 3ms
• Ločljivost: 1920 x 1080
• Povezljivost: IEEE 802.11 a / b / g / n / ax, USB 3.1, HDMI, DisplayPort
• Operacijski sistem: Windows 10 Home 64 bit

Cene in modeli v Sloveniji:
Acer Predator Helios 300 PH317-53 (NH.Q5PEX.02P) -1899,99 €
Acer Predator Helios 300 PH317-53 (NH.Q5QEX.01E) – 2059,99 €

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime