Tony Hawk’s Pro Skater serija bo dobila svoj dokumentarec

20 let nazaj je bila igričarska industrija precej drugačna. Battle royale ni obstajal in na splošno je bilo večigralsko igranje nekaj tujega, saj internetna povezava, še posebej takšna zanesljiva in hitra, ni bila preveč razširjena.

A to ne pomeni, da takrat ni bilo na voljo kvalitetne zabave. Nasprotno, ravno takrat so se rodile nekatere najbolj pomembne enoigralske igre, med katere lahko zagotovo prištejemo tudi serijo Tony Hawk Pro Skater.

Ta je svoje življenje začela leta 1999, na prvemu PlayStationu, a tisti pravi hit se je zgodil leta 2000, ko je Tony Hawk Pro Skater 2 izšel povsod, tudi na PC-ju. Kritiki in igralci so ga naravnost oboževali in čeprav je bil naslovni junak igre Tony Hawk že prej slaven, mu je igra pomagala pridobiti tudi oboževalce tudi v igričarskem občinstvu.

Tony Hawk serija je nato izrodila še ogromno nadaljevanj, kjer so bila ena bolj in ena manj uspešna. Wikipedija pravi, da nas je pričakalo nič manj kot 17 različnih iger, kar je količina, ki se lahko skoraj postavi ob bok Final Fantasyju.

Zadnji del, Pro Skater 5, je bil ena velika katastrofa in zasovražili so jo praktično vsi, ki so jo preizkusili. Na sploh je serija začela povzeti navzdol, vse odkar se je leta 2014 zaprl originalni razvijalec Neversoft.

Pro Skater franšiza je imela burno zgodovino in to si bomo lahko kmalu ogledali v novem dokumentarcu Pretending I’m a Superman, ki nam bo poskušal razjasniti vse ozadno dogajanje.

Za projektom, ki je svoja sredstva zbral na indiegogo stoji bivši producent Neversofta, ki je v snemanje vpoklical še nekatere ostale člane bivšega studia. Dokumentarec je bil v izdelavi od leta 2017, premiero pa bo doživel 29. februarja na festivalu Mammoth Film v Kaliforniji. Tam bodo prisotni ustvarjalci dokumentarca, ki se jim bo pridružil sam Tony Hawk ter še en legendarni skejter Rodney Mullen. Skupaj bodo nato odgovarjali na vprašanja občinstva in seveda podpisovali avtograme.

Več informacij vas čaka na uradni strani, ni pa še znano, kdaj bomo lahko dokumentarec pogledali na kakšnem pretočnem servisu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime