Activision želi na vse načine tožiti tistega, ki je predčasno razkril battle royale način za Call of Duty: Modern Warfare

Založnik Activision je jezen kot ris. Nekdo mu je namreč pokvaril presenečenje pri napovedovanju njihovega novega battle royale načina za igro Call of Duty: Modern Warfare, ki naj bi letos nosil ime Warzone.

Razkritje se je prvič pojavilo na Redditu, ko je sliko objavil uporabnik Assyrian241O. Kot je vidno na sliki, na helikopterju stoji vojak, zgoraj pa je izrisan naslov Call of Duty: Warzone. Uporabnik je nato izbrisal svojo objavo in tudi svoj račun, Activision pa želi na vse načine dobiti podatke tega uporabnika, saj mu želi v poštni nabiralnik dostaviti eno lepo, mastno tožbo.

Zato je Redditu dostavil sodni poziv, od njih pa zahteva podatke tega uporabnika, pa čeprav je ta v originalni objavi zapisal, da je sliko našel na spletu in da ni prepričan, od kod prihaja. Vseeno je bila slika naložena na Reddit strežnikih in to je bilo dovolj, da jih je založnik poklical na zagovor pred sodnika.

Zanimivo bo videti, kako se bo Reddit odzval na potezo založnika in to zna postaviti podlago za vse nadaljnje “leake”, ki se bodo širili na tej platformi.

Activision briše sledi slike povsod po internetu, tako na YouTubu kot tudi na Twitterju. Očitno ne želijo na noben način igralcem povedati preveč, čeprav je morda zdaj po toči zvoniti že zdavnaj prepozno.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime