Rainbow Six: Siege je star štiri leta in je pravkar podrl svoj rekord glede števila sočasnih igralcev

Če je treba Ubisoftu čestitati za kaj, je to zagotovo njihova pripravljenost, da stojijo za svojimi igrami in jim dostavljajo nove posodobitve ter jih sčasoma spravijo na raven, vredne igranja.

To vsekakor velja za igro Rainbow Six: Siege, ki se je ob izidu borila s celo paleto problemov. Igri so nagajali strežniki ter hrošči, poleg tega pa so bili igralci razburjeni, da špil sploh obstaja. Serija Rainbox Six je dolgo časa veljala za resno taktično izkušnjo, ki je bila ekskluzivno samo enoigralska.

A Ubisoft se ni predal in igri je neprestano dodajal novo vsebino in danes, štiri leta po izidu lahko preigravamo že Year 4 sezonsko prepustnico, igralna baza pa je višja kot kadarkoli prej.

To potrjujejo tudi podatki na Steamu, saj je igra dva dni zaporedoma porušila svoje rekorde glede aktivnosti. 22. februarja je igro istočasno preigravalo 178.419 igralcev, dan kasneje pa 178.824 špilavcev.

To so seveda neuradne številke iz Steama, treba pa se je zavedati, da lahko Siege preigravamo še na konzolah ter Ubisoftovi lastni PC platformi, Uplay. Na teh žal igralnih številk ne moremo pridobiti, zagotovo pa niso majhne.

Siege bo kmalu pridobil novo posodobitev Void Edge, ta pa bo dodala dva nova operatorja. Na defenzivni strani nas bo pričakal branilec Oryx, na ofenzivni strani pa Iana. Predelana bo Oregon mapa, ena bolj zanimivih pridobitev pa bo hitri “ping” sistem označevanja, ki bo spominjal na tistega iz Apex Legends.

Void Edge bo zagotovo še dvignil številke igralcev, tako da znamo naslednji mesec spisati nov članek, jasno pa je, da je trenutno Siege skupnost bolj zdrava kot kadarkoli prej,

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime