Resident Evil 3 Remake dobil cel kup novih slik

Spletna stran GamerGen je od neznanih virov pridobila kar 21 novih slik iz prihajajočega naslova Resident Evil 3 Remake.

Ta v lepih podrobnostih izriše našo glavno junakinjo Jill Valentine ter glavnega negativca Nemesisa, ki bo tokrat nastopal v vlogi Mr. X-a iz Resident Evil 2 Remaka. Razlika je v tem, da nas bo Nemesis zasledoval z metalcem plamenov, občasno pa si bo na ramena nataknil tudi bazuko.

Poleg teh dveh karakterjev lahko vidimo tudi nekaj ostudnih pošasti in očitno bodo nemrtvi zombiji naš najmanjši problem. S tem ciljam na sluzastega ogromnega črva, ki je v igri poznan kot Grave Digger ter druge tentaklaste pošasti. Nisem čisto prepričan, kdo je tisto dekle v roza opravi, a ugibam, da je to karakter iz ločenega večigralskega načina Mercenaries.

Resident Evil 3 Remake je eden tistih redkih naslovov, ki še ni bil prestavljen iz sprva začrtanega spomladanskega izida. Igro lahko tako pričakujemo 3. aprila in res upamo, da se Capcom ne premisli in da bomo naslov lahko takrat res že prenesli na svoj disk.

Slike si lahko ogledate spodaj, osebno pa komaj čakam. Predelava drugega dela je bila ena tistih redkih iger, ki sem se jo spravil preigravat še enkrat, in to takoj, ko sem obrnil kampanjo, zato nič manj ne pričakujem tudi od tretjega dela.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime