Resident Evil 3 Remake dobil cel kup novih slik

Spletna stran GamerGen je od neznanih virov pridobila kar 21 novih slik iz prihajajočega naslova Resident Evil 3 Remake.

Ta v lepih podrobnostih izriše našo glavno junakinjo Jill Valentine ter glavnega negativca Nemesisa, ki bo tokrat nastopal v vlogi Mr. X-a iz Resident Evil 2 Remaka. Razlika je v tem, da nas bo Nemesis zasledoval z metalcem plamenov, občasno pa si bo na ramena nataknil tudi bazuko.

Poleg teh dveh karakterjev lahko vidimo tudi nekaj ostudnih pošasti in očitno bodo nemrtvi zombiji naš najmanjši problem. S tem ciljam na sluzastega ogromnega črva, ki je v igri poznan kot Grave Digger ter druge tentaklaste pošasti. Nisem čisto prepričan, kdo je tisto dekle v roza opravi, a ugibam, da je to karakter iz ločenega večigralskega načina Mercenaries.

Resident Evil 3 Remake je eden tistih redkih naslovov, ki še ni bil prestavljen iz sprva začrtanega spomladanskega izida. Igro lahko tako pričakujemo 3. aprila in res upamo, da se Capcom ne premisli in da bomo naslov lahko takrat res že prenesli na svoj disk.

Slike si lahko ogledate spodaj, osebno pa komaj čakam. Predelava drugega dela je bila ena tistih redkih iger, ki sem se jo spravil preigravat še enkrat, in to takoj, ko sem obrnil kampanjo, zato nič manj ne pričakujem tudi od tretjega dela.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

ManEater – Recenzija | Arkadna pošast iz globin!

Trend, ki je povsem preveč razširjen med igričarsko skupnostjo dandanes je, da že vsak s petimi minutami časa nekaj ur preživi v...

Protestniki v ZDA ropajo tudi trgovine z igrami – GameStop kljub temu ne zapira trgovin

Včeraj smo pisali o tem, da masovni protesti po ZDA med sabo skrivajo tudi ljudi, ki bi radi situacijo izkoristili za povzročanje...

YouTube streamer poskuša prepričati protestnike, da prevrnejo tovornjak

Protesti v ZDA so na ulice pripeljali vse sorte ljudi in zato tudi ni presenetljivo, da se je med njimi znašel tudi...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!