Predator: Hunting Grounds prihaja na PC, a samo na Epic Games trgovino

Že dolgo nismo slišali za novo Epic Games ekskluzivo, kajne?

Dolgo tudi nismo slišali za kakšno Predator igro, a ta prihaja, imenovala pa se bo Predator: Hunting Grounds. Naslov je bil sprva napovedan samo za PlayStation 4, a sedaj ga lahko pričakujemo tudi na PC-ju, zahvaljujoč Epic Games trgovini.

Če ste morda upali na novo in vzdušno enoigralsko izkušnjo, potem vas moramo na tem mestu takoj razočarati. Hunting Grounds je večigralska zadeva, v kateri se lahko v ekipo povežejo štirje igralci in se podajo na lov za tem slavnim džungelskim plenilcem. Lahko pa se tudi prelevite v Predatorja in se postavite naproti človeškim lovcem. Čeprav ima človeštvo številčno premoč, imate vi v malhi celo vrsto raznovrstnih uničujočih orožij. Med te lahko prištejemo ramenski top ter tisa znana zapestna rezila, s katerimi boste pridno ven ruvali hrbtenice.

Predator: Hunting Grounds vsekakor ne bo šparal s krvjo in nasiljem, na PlayStation 4 in PC-ju pa ga bomo lahko igrali 24. aprila.

Spodaj si lahko ogledate novi napovednik.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!