Prihaja Resident Evil 3 Remake demo

Če ste tak oboževalec Resident Evil franšize kot jaz, ki se mu je serija še posebej priljubila zaradi zadnjih dveh delov, potem zagotovo nestrpno čakate na skorajšnji izid predelave tretjega dela Resident Evil 3 Remake.

Ta bo v glavno vlogo postavil Jill Valentine, ki bo morala pobegniti iz zombijevsko okuženega mesta Raccoon City. Žal pa to ne bo tako preprosto, saj ji bodo neprestano nagajali raznovrstni, včasih tudi sluzasti nasprotniki, poveljeval pa jim bo Nemesis, ki bo praktično neuničljiv.

Vse to se sliši odlično in k sreči nam na igranje ne bo treba dolgo čakati, saj Resident Evil 3 Remake izide že 3. aprila. Včeraj pa je Capcom najavil, da bomo lahko igro preizkusili že nekoliko prej, saj nas bo pred uradnim izidom pričakal tudi demo.

To je dobra novica predvsem za tiste, ki bi se radi najprej prepričali, da bo zadeva tekla tekoče na njihovi PC konfiguraciji. Capcom je demo izdal tudi za Resident Evil 2 Remake in ta je bil nekoliko poseben. Imenoval se je namreč 1-Shot Demo, za svoje preigravanje pa je nudil le 30 minut časa. Ko je bilo tega konec, dema niste mogli več preigravati, razen če ste si ustvarili nov Steam račun.

Ali se bo enako zgodilo tudi v primeru Resident Evil 3 še ni znano, Capcom pa je še sporočil, da bodo kmalu znane nove informacije, med katerimi bo tudi datum izida.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime