Samurai Jack se vrača v obliki nove igre

Samurai Jack je bila risana serija, ki je začela svojo življenjsko pot leta 2001 in nekaj časa se je zdelo, da so jo gledali prav vsi.

Čeprav uspešna, serija ni živela dolgo. Oboževalci so dobili samo štiri sezone, vsako od teh pa je sestavljalo 13 epizod. Konec serije se je zgodil leta 2004, ustvarjalec Samurai Jacka, Genndy Tartakovsky, pa je povedal, da takrat niso vedeli kako spisati zaključek. Ta se nato preprosto ni zgodil in zadnji del zgodbe ni zaključil ampak je pustil celo goro odprtih vprašanj.

Na te odgovore so ljudje čakali vse do leta 2017, ko je serija bila ponovno obujena za 5. sezono, ki je dokončno spočela pravi zaključek zgodbe med Samurajem Jako in zlobni Akujem.

Sedaj, tri leta kasneje, bo simpatični samuraj zopet zaživel, tokrat v podobi videoigre. To je včeraj presenetljivo najavil razvijalec Soleil Games, igra pa bo nosila naslov Samurai Jack: Battle Through Time.

Gre za akcijsko avanturo, v kateri bomo Jacka popeljali skozi različna obdobja, na koncu pa nas bo pričakal veliki šef Aku.

Več informacij še ni znanih, a k sreči igra ne bo samo neka potegavščina, ki bi želela zaslužiti na račun svojega slavnega imena. Soleil Games je sestavljen iz veteranov, ki so delali na igrah Dead or Alive in Ninja Gaiden, kar zna v igro pripeljati zadovuljoč boj. Pri Battle Through Time bo plodno sodeloval tudi izvirni ustvarjalec Genndy Tartakovsky ter glavni pisec serije Darrick Bachman.

Igra še nima točnega datuma izida, vemo samo, da jo lahko pričakujemo enkrat poleti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime