Steamova nova funkcija iskanja poenostavi iskanje iger

Prednosti Steam trgovine v primerjavi z Epic Games platformo postajajo vsak dan večje. Seveda je to tudi logično, saj je Steam na trgu precej dlje časa, a lepo je videti, da Valve ne počiva na lovorikah in dodaja nove funkcije.

Platforma je čez leta nabrala ogromno iger in prečesavanje vseh teh naslovov zna komu predstavljati izziv in na koncu tudi glavobol. Zato je bila na mestu funkcija iskanja, ki je bila prvič predstavljena septembra 2019 v sklopu razvijalčevih eksperimentov, imenovanih Steam Labs.

Predelano iskanje je sedaj zaživelo na strežnikih in zadeva je res priročna. Pri iskanju iger si lahko prilagajate razpon cene, dodajate različne oznake, izključite že kupljene igre in celo brskate za igrami, ki niso samo v angleščini.

Dodana je bila tudi dobrodošla funkcija “Infinite Scroll”, ta pa vam omogoča, da se seznam iger nikoli ne konča in v neskončnost boste lahko drsali z miškinim kolescem, brez da bi morali klikati na gumb “Load More”.

Valve pravi, da še ni končal z optimizacijami iskanja in zanimivo bo videti, kakšne izboljšave nam bo še prinesel Steam Labs v bodoče.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime