Ori and The Will of the Wisps – prvih dvajset minut igre

Ori and the Blind Forest je izšel leta 2015 in takoj požel aplavz igričarske publike. Še posebej so glasno vzklikali privrženci Metroidvania žanra.

V igri smo nadzorovali prisrčnega Orija, ki je moral premagovati različne prepreke, naš protagonist pa je okreten in poseduje posebne moči. Igralce je predvsem navdušila čustvena zgodba ter fluidnost premikanja, zato niti ni čudno, da se je razvijalec Moon Studios hitro spravil delati nadaljevanje.

To se bo imenovalo Will of the Wisps in tako kot predhodnik zadeva po prvih slikah za zdaj izgleda naravnost čudovito.

Tudi tokrat bomo stopili v škornje Orija, ki je bil ločen od svoje družine, katero je potem zopet odkril v Nibel gozdu. Med igranjem se bomo povezali z Wellspring prebivalci, ki nam bodo pomagali na potovanju in pridobivanju različnih sposobnosti.

Upamo, da bo zgodba spet tako dobra kot v predhodniku in zagotovo bomo med igranjem spustili kakšno solzico.

Razvijalec je pred kratkim spočel nov igralni napovednik, ki v bistvu prikaže prvih 20 minut igre. Ogled seveda ni priporočljiv, če si želite avanturo privoščiti povsem brez kvarnikov. Na to ne boste čakali več dolgo, saj jo bomo lahko 11. marca preigravali na Xbox One in PC-ju.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!