Ark: Survival Evolved je ta vikend brezplačen

Preživetvena igra z dinozavri Ark: Survival Evolved je dolgo časa bivala v sistemu Zgodnjega dostopa in je veljala za eno tistih tipičnih Early Access iger, za katere se je zdelo, da bodo za vedno ostale v beta verziji.

A razvijalci so na projektu pridno delali, prilezli do polne inačice ter začeli delati na razširitvah. Do sedaj so izdali tri DLC-je, sedaj pa se približuje izid še četrtega, ki tokrat nosi naslov Genesis.

Ta dodatek je tako velik, da bo izšel v dveh delih. Prvi je sedaj že postal na voljo, drugi del pa lahko pričakujemo enkrat pozimi. Genesis prinaša cel kup novih stvari: od novega poglavja zgodbe, do novih predmetov, orožij in zgradb. Seveda se lahko veselimo tudi povsem novih okolic ter zveri, ki kar čakajo, da se povzpnemo na njihov hrbet. Med njimi najdemo tudi titanske želve, ki so tako ogromne, da lahko na njihovih hrbtih postavimo prave baze.

Če ste slučajno Ark: Survival Evolved devičnik, potem imate ta vikend priložnost, da igro preizkusite, brez da bi zato plačali kakšen evro. Igra je namreč do ponedeljka povsem brezplačna za preizkus. Če se medtem odločite za nakup, boste deležni močnega znižanja. Osnovna igra je znižana za 80 % na 10,99 €, za Genesis pa boste morali odšteti polno ceno 29,99 €.

Z igranjem lahko že pričnete, preprosto obiščite sledečo povezavo in kliknite gumb Play Game.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime