Black Desert Online Remastered si lahko trenutno aktivirate na Steamu povsem brezplačno in ga obdržite za vedno

Black Desert Online je MMO, ki je zaslovel predvsem zaradi svoje naravnost čudovite grafične podobe. Igro si lasti korejski razvijalec, kar pomeni, da je igranje sestavljeno predvsem iz “grinda”, med katerim počnete ene in iste stvari in si tako izboljšujete svoj karakter.

To ni nujno slaba stvar in nekateri v tem na moč uživajo. Black Desert Online je skozi čas nabral cel kup zanimive vsebine, poleg običajnih MMO-jevskih igralnih zadev pa lahko tu tudi oblegate gradove in uživate v hitremu akcijskemu boju, ki se ne zanaša na dolgočasno klikanje po ikonah.

Black Desert Online je nedolgo tega doživel predelavo na Remastered inačico, katera je prinesla nadgrajeno podobo in druge igralne pritikline.

In sedaj lahko ta svet preizkusite povsem brezplačno. Igra navadno stane 9,99 €, a če si jo na računu aktivirate do 2. marca, jo boste prejeli povsem brezplačno in jo kot tako obdržali za vedno.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!