Borderlands 3 prihaja na Steam skupaj z novo razširitvijo Guns, Love, and Tentacles

Borderlands 3 lahko preigravamo že kar nekaj časa, saj je izšel že septembra lani, a žal na PC-ju samo kot ekskluziva za trgovino Epic Games.

K sreči je bila ta zavezanost omejena le za nekaj mesecev in sedaj prihaja razboriti Borderlands 3 tudi na Steam. Kot je običajno pri takšnih zadevah, boste potrpežljivi nagrajeni z izboljšano verzijo igre, ki vsebuje vse do sedaj izdane posodobitve, zraven pa bo prispel še drugi DLC.

Ta se bo imenoval Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright and Hammerlock. Čaka nas poroka med Sir Alistair Hammerlockom in Wainwright Jakobsom na planetu Xylourgos. Kot je v navadi za takšne stvari, gredo stvari po zlu in na ceremonijo prispejo nepovabljeni goste, v temu primeru so to kultisti.

Novi dodatek bo v igro vpeljal Gaiga, ki ga poznamo iz Borderlands 2, družbo pa mu bo delal njegov robostki prijateljček Deathtrap.

Borderlands 3 ima že svojo Steam stran, tam pa ga bo moč zagnati od 13. marca dalje, medtem ko nas bo dodatek Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright and Hammerlock pričakal 26. marca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime