Mass Effect v Minecraftu?

Minecraft se zadnje čase pojavlja na naslovnicah člankov predvsem zaradi modderske skupnosti. Pred kratkim smo dobili večjo modifikacijo School of Witchcraft and Wizardry, ki v kockasti svet prenese svet Harry Potter RPG.

Sedaj se lahko v Minecraftu pozabavate tudi vsi tisti, ki na moč pogrešate nove avanture poveljnika Sheparda in njegove ekipe iz izvirne Mass Effect trilogije. Ta je uradno za zdaj v stanju mirovanja, potem ko je ob izidu Andromede celotno igričarsko občinstvo preplavilo veliko razočaranje.

Mass Effect Mash-up Pack v svet Minecrafta prenese teksture, 36 karakterjev, uporabniški vmesnik in Mars bazo. Pred vašimi očimi bodo zopet oživeli Shepard, Wrex, Liara in ostali člani ekipe, vključena pa je tudi glasbena spremljava iz tretjega dela.

To ni modifikacija iz strani skupnosti, ampak uradno licenčna zadeva, ki jo lahko kupite za 990 Minecoinov. Prav tako ta skupek tekstur obstaja že od leta 2014, saj je takrat izšel za konzole, res pa je, da se je šele sedaj prvič pojavil na PC-ju

To seveda ne pomeni, da je v izdelavi povsem nov Mass Effect, a pojavila so se šušljanja, da je Bioware že začel delo na zgodnjem prototipu. Upamo, da bo iz tega res kaj, saj si ta vesoljska opera vsekakor zasluži še eno priložnost.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime