Fallout 76 in njegova ogromna posodobitev Wastelanders dobila nov igralni posnetek

Bo Fallout 76 čez dober mesec končno postal naslov, vreden preigravanja? To se sprašuje verjetno celotna igričarska industrija in po katastrofalnem izidu igre izpred dveh let bo morda končno nastopil čas, ko bo naslov naletel na boljše čase.

Pretekli konec tedna se je odvil sejem PAX East in tam je bil prisoten tudi razvijalec Bethesda, ki je prikazal nekaj igralnih minut iz igre Fallout 76. Ta bo kmalu dobila svojo največjo posodobitev do sedaj – Wastelanders dodatek, ki bo dodal ogromno novih stvari, med njimi živeče prebivalce, za katere bomo lahko opravljali razne naloge in se z njimi pogovarjali preko dialogov.

Tako bo igra začela spominjati na svoje slavne predhodnike, kar so oboževalci serije zahtevali že od samega začetka. Navsezadnje je raziskovanje opustošene radiacijske okolice s prijateljem nekaj, kar bi si želel vsak Fallout oboževalec, da je le vmes nekaj dejanske vsebine.

Novi igralni posnetek prikaže pogovarjanje, ob katerih bomo izbirali pogovorne vrstice. Možnosti bo več, veliko bo štela naša karizma, ki nam lahko odklene različne poti skozi nadaljnje dogajanje. Čeprav obrazi NPC-jev oz. sogovornikov izgledajo malce zastarelo, vseeno dodajo lepo popestritev prej skoraj povsem statični okolici.

Čaka nas tudi nov sistem slave, točke pa si bomo lahko nabirali pri dveh nasproti si stoječih frakcijah: banditi in poseljevalci. Vsaka od teh dveh strani naj bi vsebovala svojo štorijalno stran in igralec si bo lahko izbral svojo pripadnost.

Predelavo bodo doživeli tudi vsi prejšnji roboti, s katerimi bomo po novem tudi spregovorili kakšno besedo, zato bi bilo pametno, da tudi veteranski igralci ustvarijo nov karakter in tako doživijo vso novo vsebino od začetka.

Wastelanders posodobitev bodo dobili vsi lastniki igre povsem brezplačno, izšla pa bo skladno s Steam izidom, ki se bo pripetil 7. aprila.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime