Final Fantasy VII Remake demo sedaj na voljo

Napočil je marec, kar pomeni, da smo samo še mesec stran od izida težko pričakovane predelave Final Fantasy VII Remake.

Sedmi del je po mnenju mnogih najboljše poglavje Final Fantasy serije in čeprav zadnji del izpod rok založnika Square Enixa ni bil slab, so se očitno odločili vrniti v preteklost in predelati igro, ki je danes stara 23 let.

Glede na igralne posnetke, bo Final Fantasy VII Remake povsem drugačna igra od izvirnika. Zgodba bo ostala več ali manj enaka, dodane ji bodo samo razširjene podrobnosti, ki bodo odgovorile na kakšna nerazrešena vprašanja originala.

Square Enix se je odločil malce razveseliti vse pristaše serije, saj je izdal demo, ki si ga lahko že prenesete na konzoli PlayStation 4 in začnete igranje že zdaj. Ta kratki predogled vam bo služil za pokušino in morda prepriča v igranje tudi nekoga, ki je v Final Fantasyu totalen novinec.

Demo tehta 7,59 GB in če ga prenesete pred 11. majem, boste prejeli ekskluzivno Final Fantasy temo za vaš PlayStation 4 zaslon.

Polna različica igre izide 10. aprila, zaenkrat pa je igra ekskluzivna za PlayStation 4.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!