Pisateljica Milena Miklavčič na oddaji Zadnja beseda! pokazala, kako si uničiti kariero v eni minuti

Oddaja Zadnja beseda!, ki se vrti na kanalu SLO 1 je že dvakrat do sedaj postregla z zelo zanimivimi gosti, ki držijo arheološka prepričanja iz neke druge dobe in za katere bi morali njihovi managerji vedeti, da ta oseba ni za televizijo.

Spomnimo se oktobra, ko je na oddajo prišla Lea Filipovič, ki jo internet bolje pozna pod vzdevkom Lepa afna. Vplivnica, ki si kruh služi preko delanja YouTube posnetkov in tam drži 54.000 naročnikov, je v oddaji poskušala razložiti vse skrivnosti dela kot influencer. A uboga deklina ni računala na Jadranko Juras, pevke, ki v bistvu ni proizvedla nič omembe vrednega zadnjih deset let, a je vseeno mnenja, da ima besedo pri označevanju modernih smernic preživljanja prostega časa in služenju denarja iz družbenih omrežij. Afino početje je označila za traparijo in da to zanjo ni poklic.

Na prej omenjeno kreganje se je burno odzvala celotna Slovenija, saj so Afni v podporo vskočili drugi vplivniki na slovenskemu trgu ter tudi njeni sledilci. Prevrtimo nekaj mesecev naprej in nekaj dni nazaj nam je Zadnja Beseda! postregla z novo poslastico.

Tokrat se je nekomu zdelo pametno pred kamere spraviti pisateljico Mileno Miklavčič, ki drži svoja dinozavrsko zastarela prepričanja iz mezozoiske dobe.

Med svojim briljantnim opažanjem je povedala, da se ji ljudje s psi smilijo, saj očitno nimajo nobenega drugega prijatelja, če se morajo po ulicah sprehajati z njimi. Poleg tega ima očitno to nesrečo, da na vsakih 5 metrov naleti na pasji kakec, najbolj pametno pa bi bilo, da bi lastnike psov kar obdavčili, saj ni normalno, da si lahko kar vsak lasti psa. Samo še čakal sem, da bi na koncu še priznala, da si za nedeljsko kosilo najraje skuha obaro iz kosti psov, ki jih nabere v lokalnem zavetišču.

Njene zabavne nebuloze si lahko ogledate na spodnjem posnetku, mi pa čakamo na naslednjega gosta oddaje, ki bo verjetno zagovedni zagovornik ploske Zemlje.

Mimogrede, njen nastop se je tako vtisnil v spomin celotni Sloveniji, da je na Facebooku postala tarča skupine, ki si samo za njo prizadeva zbrati čim večje število kakcev. Skupina oz. dogodek šteje že več kot 2000 članov, pošiljko gnoja pa ji bodo dostavili konec aprila.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

AMD pokazal nove grafične kartice – RX 6800 XT in RX 6900 XT naj bi premagale NVIDIA ponudbo

Podjetje AMD je včeraj končno razkrilo svojo naslednjo generacijo grafičnih kartic in pred oči javnosti so postavili trojico izdelkov: RX 6800, RX...

Cyberpunk 2077 je za PC končan, razlog za zamudo sta konzoli PlayStation 4 in Xbox One

Včeraj so internet pretresale solze igralce, saj je kot strela z jasnega udarila novica, da je težko pričakovani Cyberpunk 2077 znova doživel...

South Park ustvarjalca zagnala novo YouTube satirično serijo Sassy Justice

Ko sem dolgo nazaj spisal svoje vtise o South Park seriji, sem se med drugim pritožil, da sta njena originalna kreatorja več...

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!