Slavna slika prilepljenega igralca na strop bo dobila svoj dokumentarec

Ste vedeli, da so lahko razne slike postale viralne tudi na začetku tisočletja, ko še nismo imeli celega kupa družbenih omrežij, ki bi takšno širjenje hudomušnih slik precej poenostavil?

Takrat se je po internetu začela širiti ena podoba, ki je navdušila vsakega pravega LAN navdušenca. Slika prikazuje igralca, ki so ga očitno soigralci preko lepilnega traku prilepili na strop, predenj postavili monitor, tipkovnico in miško in zabava se je lahko začela.

Slika je postala popularna predvsem zaradi svoje preprostosti in sporočila, ki ga je razumel vsak pravi igralec. Kakšen civilist bi ob tej sliki samo čudno gledal, medtem ko mu lahko vsak igralec takoj odgovori na najbolj žgoča vprašanja:

  • “Zakaj je na stropu?” “Ker na LANu ponavadi ni veliko prostora.”
  • “Zakaj bi igral, če ni prostora?” “Ker je to Counter-Strike.”
  • “Kaj so tiste bele škatle?” “Katodni monitorji.”
  • “Kako je šel tip na WC?” “Hmmm.”

Če vas je morda od vedno zanimalo tisto zadnje vprašanje, potem imamo za vas dobre novice. Pripravlja se namreč dokumentarec Internet Legends: Duct-Taped Gamer in ta naj bi odgovoril na vsa tista najbolj zanimiva vprašanja, ki internetne glave belijo vse od samega rojstva te slike.

Čakajo vas intervjuji z udeleženci te slavne LAN zabave, videli boste lahko slike iz drugega zornega kota, nekaj besed pa bo povedal tudi sam prilepljeni heroj, ki nosi ime Drew Purvis.

Internet Legends: Duct-Taped Gamer bo izšel še enkrat letos, več informacij pa si lahko preberete na uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Na splet ušel nov Assassin’s Creed Valhalla posnetek, ki prikaže šefovsko bitko

Nekaj dni nazaj smo poročali o prvem pravem igralnem posnetku za prihajajoči Assassin's Creed Valhalla. Nek pogumnež je na splet brez dovoljenja...

Ubisoft za en teden podarja dostop do vseh svojih iger

Francoski založnik Ubisoft nam bo čez nekaj dni pokazal, na čem vse je delal zadnje leto in glede na to, da je...

Prvi Ultra skupek zmajevskih skinov v igri Valorant vas bo stal okoli 100 €

Valorant je zabavna večigralska igra, a razvijalec Riot je ni izdal samo zaradi tega, ker se je počutil darežljivega, ampak zato, da...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!