Slavna slika prilepljenega igralca na strop bo dobila svoj dokumentarec

Ste vedeli, da so lahko razne slike postale viralne tudi na začetku tisočletja, ko še nismo imeli celega kupa družbenih omrežij, ki bi takšno širjenje hudomušnih slik precej poenostavil?

Takrat se je po internetu začela širiti ena podoba, ki je navdušila vsakega pravega LAN navdušenca. Slika prikazuje igralca, ki so ga očitno soigralci preko lepilnega traku prilepili na strop, predenj postavili monitor, tipkovnico in miško in zabava se je lahko začela.

Slika je postala popularna predvsem zaradi svoje preprostosti in sporočila, ki ga je razumel vsak pravi igralec. Kakšen civilist bi ob tej sliki samo čudno gledal, medtem ko mu lahko vsak igralec takoj odgovori na najbolj žgoča vprašanja:

  • “Zakaj je na stropu?” “Ker na LANu ponavadi ni veliko prostora.”
  • “Zakaj bi igral, če ni prostora?” “Ker je to Counter-Strike.”
  • “Kaj so tiste bele škatle?” “Katodni monitorji.”
  • “Kako je šel tip na WC?” “Hmmm.”

Če vas je morda od vedno zanimalo tisto zadnje vprašanje, potem imamo za vas dobre novice. Pripravlja se namreč dokumentarec Internet Legends: Duct-Taped Gamer in ta naj bi odgovoril na vsa tista najbolj zanimiva vprašanja, ki internetne glave belijo vse od samega rojstva te slike.

Čakajo vas intervjuji z udeleženci te slavne LAN zabave, videli boste lahko slike iz drugega zornega kota, nekaj besed pa bo povedal tudi sam prilepljeni heroj, ki nosi ime Drew Purvis.

Internet Legends: Duct-Taped Gamer bo izšel še enkrat letos, več informacij pa si lahko preberete na uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime