Pojavili so se namigi glede nove Silent Hill igre

Govorice o novih Silent Hill projektih pridobivajo na svoji teži. Založnik Konami je očitno videl, da so lahko grozljivke še vedno dobičkonosne, kar je nazadnje dokazal Capcom s svojo predelavo igre Resident Evil 2 Remake, zato namerava na trg zopet poslati svojo serijo Silent Hill, ki žalostno miruje vse od preklica projekta Silent Hills.

Tokratni namig je podal ustvarjalec Masahiro Ito, ki je delal na umetnosti nekdanjih Silent Hill igrah. Ta je že prejšnji mesec potrdil, da dela na novem projektu, v zadnjih dneh pa je začel na Twitterju objavljati skrivnostne objave.

Največji namig je njegova izjava, kjer je izkazal žalovanje za Pyramid Headom. Piramidnež je najbolj znan zlobec Silent Hill vesolja in je postal nekako franšizni zaščitni znak. Izjava sama po sebi nima ravno smisla, a če se vrnemo v leto 2017, lahko vidimo nekaj zelo zanimivega. Takrat je nekdo povprašal o morebitni združitvi studia Team Silent in Ito je odgovoril, da je za samo v primeru, če lahko v otvoritveni sekvenci ubije Pyramid Heada.

Nismo še končali.

V zgodbo se je nato vpletel še Hideo Kojima, ki je nekdaj delal na preklicanem Silent Hills projektu, vse dokler se ni razšel z založnikom Konamijem. To je bilo njega dni nekaj zelo odmevnega, Hideo pa je od takrat ustanovil svoj studio Kojima Productions, ki je nedolgo tega izdal svoj prvi naslov Death Stranding.

Sedaj njegov studio dela na novem projektu in na Twitterju je objavil novo objavo, kjer se je opravičil za svojo odsotnost in da bodo kmalu najavil svoj nov projekt. Bog je v podrobnostih: v objavi je zapisana beseda “silent”, na papirju so zapisane besede “Naslednji teden” in ime svinčnika, ki ga drži nosi besedo Pyramid.

Vse to kaže, da znamo res dobiti novo Silent Hill igro in da zna na njej zopet delati Hideo Kojima. Še boljša novica je, da se zna morda zgoditi ponovna združitev razvijalca Team Silent, ki je spočel originalne štiri Silent Hill igre, preden je bila skupina zaradi neznanega razloga zapuščena.

Če je vse to res, bomo očitno izvedeli ta teden.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime