Marvel predstavlja svoj mobilni MMORPG

Netmarble in Marvel sta oznanila prihod novega MMORPG-ja, ki bo izšel za mobilne naprave. Imenoval se bo Marvel Future Revolution in razvijalci trdijo, da naj bi bil prvi mobilni MMORPG s popolnoma odprtim svetom.

Celotno zgodbo naj bi napisal Marvel Comics oz. bolj natančno Marc Sumerak, kateri je znan že po naslovih kot so Iron Man, Fantastic Four, Avengers, Thor, Captain Marvel in drugi. Celotna zadeva naj bi zelo temeljila na timskem delu, kjer bi skupaj z drugimi igralci premagovali ovire, kot je to že vsem znano iz iger podobnega žanra.

Defenitivno bo Marvel Future Revolution igra, ki si so jo oboževalci vedno želeli, ampak verjamemo, da bo pritegnila tudi ljudi, ki ne poznajo Marvel-a in njihovih filmov tako podrobno, saj gre za mobilni MMORPG v katerem lahko igramo s tisočimi drugimi igralci. Poleg tega razvijalci trdijo, da naj bi bil to prvi resnično odprti svet, v katerega bomo poslali svojega karakterja kar preko mobilnega telefona.

Datum izida zaenkrat še ni na voljo.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

16-letna Charli D’Amelio se je zaradi TikToka vpisala v Guinnessovo knjigo rekordov

Ko sem bil jaz star 16 let, je bila tehnologija povsem drugačna. Internet je bil bolj privilegij tistih, ki imajo kaj pod...

Se nam končno približuje praktična rešitev za premikanje v VR okolju?

Bolj težko boste našli nekoga, ki je praktično preizkusil kakšen VR sistem in ob njem ni izkazal navdušenja. Ko v virtualni resničnosti...

Zdaj lahko igrate prve štiri misije iz Warcrafta 2 v pogonu Warcrafta 3 Reforged

Warcraft 2: Tides of Darkness je izšel leta 1995, kar pomeni, da je prestar celo za zame, saj sem svojo pot s...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!