Pornhub spočel prvi film, ki ni pornič

Če uporabljate internet, potem poznate Pornhub. Najbolj znana pornografska stran je lani zabeležila okoli 42 milijard obiska, zagotovo pa jih je veliko prišlo (hehe) tudi iz igričarskih krogov, ob tistih temnih dnevih, ko Fortnite strežniki niso obratovali.

Gre za gigantski portal, ki je začel svoj pogled usmerjati tudi v druge strani filmske branže. Tako bo danes izšel njihov prvi resen film, ki ne bo osredotočen zgolj na slabe igralce, ki potem skočijo med rjuhe.

SHAKEDOWN_ TRAILER (360'S COME TAKE A WALK IN MY FOREST) from A TEXARCANA PICTURE on Vimeo.

Projekt se imenuje Shakedown, gre pa za dokumentarac, ki ga je posnela Leilah Weinraub. Ta je na kup zbrala 15 let svojih posnetkov in nastala je zgodba, ki govori o bojih lezbijk in drugih spolov v klubski sceni Los Angelesa. Dokumentarni film se je do sedaj predvajal samo na različnih eksponatih, sedaj pa bo na Pornhubu postal na voljo za gledanje vsakemu z internetno povezavo.

Film si bo skozi celoten marec mogoče brezplačno ogledati na Pornhubu, kasneje ga bo predvajal še Criterion Channel, poleti pa prispe na iTunes.

Pornhub želi preko filma nagovoriti še posebej ženske. Za projekt je na spletni strani nastal poseben kotiček, kjer bo odprto pogovorno okno, tam pa bo režiserka projekta enkrat na teden odgovarjala na morebitna vprašanja publike.

Pri Pornhubu je tudi zanimivo to, da bo dovoljena veliko bolj nazorna vsebina. To je v bistvu res že zdaj, saj to ni YouTube, ki se ustraši vsake pokazane bradavičke. Platforma zato tudi vabi vse ustvarjalce vsebine, da se jim pridružijo, saj bodo samo pri njih lahko prikazali svojo idejo, ne da bi se morali obremenjevati s cenzuro.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

YouTuber Boogie2988 s pištolo nad svojega nadlegovalca, ki mu je potrkal na vrata doma

Vsi vemo kako je, ko na internetu naletiš na nekoga, ki ti skravžlja še tisti zadnji živec in bi ga najraje počil...

FarmVille po več kot desetih letih ugaša svoje strežnike

Deset let nazaj je bil Facebook precej drugačen kot pa zdaj. Stavimo sicer, da je tudi takrat pridno prodajal naše podatke oglaševalcem,...

16-letna Charli D’Amelio se je zaradi TikToka vpisala v Guinnessovo knjigo rekordov

Ko sem bil jaz star 16 let, je bila tehnologija povsem drugačna. Internet je bil bolj privilegij tistih, ki imajo kaj pod...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!