PUBG bo nazaj vnesel predelano Vikendi mapo

Če ste si v PUBG-ju zadnje čase zaželeli pozabavati na sneženi Vikendi mapi, ki je mimogrede, oblikovana po slovenskem Bledu, potem že dolgo časa stradate. Razvijalec je namreč to mapo umaknil iz rotacije vse odkar je na strežnike prispel Karakin.

A Bled se vrača in ta četrtek in petek bo omejena količina ustvarjalcev vsebine in streamerjev dobilo ponovni dostop do mape.

Vikendi ne bo isti, ampak bo vseboval kar precej sprememb. Tako kot v resničnem življenju bo sneg izginil, na mapi pa se bodo pojavili vlaki. Dinozavrski park bo prav tako deležen sprememb in bo po novem močno razširjen.

Najbolj zanimivi so zagotovo vlaki, ki ne bodo samo statični, ampak se bodo dejansko premikali. Razvijalec je tudi izjavil, da Vikendi ne bo zamenjal nobene druge mape, tako da se bo očitno pridružil v redno rotacijo okolic.

Informacije so za zdaj bolj skope, na kitajskih družbenih omrežjih pa je že ušlo nekaj slik in podrobnosti. Ta vikend si tako odprite kanal svojega najljubšega PUBG streamerja in si oglejte vse spremembe in dodatke.

Razvijalec ni povedal, kdaj bo Vikendi na voljo vsem igralcem, saj želijo najprej dobiti odziv od omejenega občinstva, to pa jim bo omogočilo hitro krpanje hroščev in uravnoteženje igralne izkušnje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime