Legendarni slovenski portal Izklop prejel popolno prenovo

Spletna stran Izklop velja za kar nekakšno legendo na področju zanimive in zabavne spletne vsebine slovenskega medmrežja.

Svoje obratovanje so začeli leta 2004 in ko mi danes nekdo omeni besedo Izklop, se spomnim na zlate čase začetka tisočletja. Takrat je bil še aktualen festival Rock Otočec, internet pa je začel biti čedalje bolj uveljavljen. Slovenski igralci so prebirali revijo Joker in se v krdelih spravljali pogovarjat na Mnenjalnik.

Izklop je od svojih začetkov hitro začel pridobivati na popularnosti. Njegova posebnost je bila to, da je lahko na portalu svoj posnetek ali pa sliko delil vsak, če je bil njegov prispevek odobren s strani moderatorja. Glede na to, da je bila to prva takšna stran v Sloveniji ni težko verjeti Wikipedija trditvam, da je stran beležila skoraj 2 milijona obiska mesečno, od katerih je bilo 360.000 unikatnih obiskovalcev.

Izklop je začel predvajati tudi svojo narejeno video vsebino Izklop brez cenzure, ta pa je nabrala 22 delov. Oddajo je vodil Darko Berlič, med gosti pa so se znašle zanimive slovenske slavne osebnosti tipa Danilo Turk in Dejan Zavec.

Žal je Izklop zaradi nepojasnjenih razlogov 8 let nazaj prenehal z obratovanjem. A brez strahu, saj ne bo ostal zakopan in pozabljen! Po dolgem počitku se sedaj ta znani portal vrača in to v povsem prenovljeni obliki.

Predelani Izklop nosi moderno podobo, ki tudi pritiče portalu iz leta 2020. Čist in minimalističen pogled, ki v ospredje nudi tisto, zaradi česar je portal postal sploh znan: zabavno vsebino.

Ta je seveda odvisna od uporabnikov in Izklop še vedno omogoča vsakemu uporabniku, da naloži svoj posnetek ali video ter si tako prisluži internetno slavo. Po novem lahko uporabniki glasujejo za različne prispevke in si tako nabirajo točke, te pa so nato videne na lestvici uporabnikov. Vse to delo ne bo zaman, saj ekipa vsem pridnim obiskovalcem obljublja nagrade, te pa se bodo spreminjale iz meseca v mesec.

Novi Izklop še ni povsem dokončan, saj nova ekipa želi čim več povratnih informacij od svoje uporabniške baze in njihovim željam in zahtevam se bodo poskušali čimbolj prilagoditi.

Lepo je videti, da takšne internetne strani niso postale povsem pozabljene in da je na slovenskem trgu še vedno prostor za takšen portal, ki bo svojega predhodnika čez čas zagotovo po obisku tudi presegel.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime