Team Liquid na klop poslal Doublelifta, zamenjal ga bo Tactical

Včeraj je v profesionalnih vodah igre League of Legends postalo precej pomembno dogajanje v ekipi Team Liquid.

Ekipa je na mesto AD Carrya podpisala Richarda Samuela “Rikara” Oha, takoj za tem pa se je na Twitterju oglasil solastnik ekipe Steve “LiQuiD112” Arhancet, v izjavi pa je povedal, da bo Edward “Tactical” Ra v Spring Splitu še vedno v začetni peterici. Tam je prejšnji teden zamenjal veterana Yilianga “Doublelift” Penga, ki je zbolel zaradi vnetja grla.

Tactical se je z ekipo dobro ujel, a vseeno se je pričakovalo, da se bo Doublelift vrnil še ta teden. Temu ne bo tako in začele so se pojavljati ugibanja, ali morda za njegovo odsotnostjo stoji kaj več kot samo bolezen.

Doublelift je že na začetku Splita povedal, da se bori z motivacijo. Navsezadnje je v ligi prisoten že nekaj let in naveličanost zna igrati vlogo pri igranju.

Team Liquid uradne izjave ni podal, se je pa oglasil Doublelift in na Twitterju potrdil govorice. Na klop naj bi bil poslan zaradi pomanjkanja motivacije, a bolezen in nezmožnost tekmovanja sta mu povrnili strast, a žal prepozno. Povedal je še, da se opravičuje soigralcem in da se bo boril, da nazaj dobi njihovo zaupanje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime