Streamer pokazal, da lahko zasluži velike denarce pa tudi če samo spi pred kamero

Gledalci zaradi nekega čudnega razloga zelo radi gledajo speče streamerje. Kakšno leto nazaj je to spoznal streamer JesseDStreams, ki je pred kamero nekega dne zaradi utrujenosti zaspal. Dremal je nekaj ur in ko se je zbudil, je presenečeno ugotovil, da ga spremlja kar 200 gledalcev, kar je veliko višja številka od običajne. Njegov posnetek je postal viralen in se je pred kratkim prebil med 10 najbolj gledanih izsečkov na Twitchu.

Jesse je relativno majhna Twitch riba, a kaj bi se zgodilo, če bi pred objektivom zaspal kakšen večji zabavljač? In še bolj pomembno, bi lahko ob tem kaj zaslužil?

To teorijo je pred kratkim preizkusil Mizkif, ki trenutno na Twitchu drži 367.604 sledilcev. Po tem, ko je 3 ure zabaval svoje gledalce, se je odločil odpočiti. Malce je premestil svojo kamero, v sobo zvlekel posteljo ter lepo zadremal.

Zmanjkalo ga je kar za 5 ur, vmes pa je pustil odprta opozorila za razne donacije. Gledalci so ga želeli na vsak način zbuditi preko zvočnih obvestil donacij ali pa ga na nek drug način spraviti na noge. Mimogrede, spodnji posnetek ima precej glasno donacijo, tako da vas zna vreči iz stola.

Mizkif se ni dal motiti in po obilnem spancu se je usedel za mizo in z gledalci podelil, koliko je med svojim počivanjem zaslužil.

Med smrčanjem je v njegovo blagajno nakapljalo 5.594 dolarjev, kar ni slabo za par ur spanca. Glede na to, da nekateri cel mesec garajo za trakom in skupaj z nadurami zaslužijo 5x manj, je to dovolj velik razlog, da se človek zamisli kam gre človeštvo.

Mizkif je povedal, da dobesedno spal in zaslužil preko 5k dolarjev in da naj se gledalci zamislijo, koliko zaslužijo še večji streamerji, ki praktično neprestano dobivajo donacije med prenosom. Si predstavljate,da bi pred kamerami zaspala Pokimane? Verjetno bi se zrušil Twitch.

Streamer je bil na koncu darežljiv in je enemu srečnemu gledalcu podaril konzolo Nintendo Switch.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime