Yakuza serija je trenutno močno znižana na Steamu

Odštekana japonska serija Yakuza danes šteje že precej delov. Japonci so januarja prejeli že 7. del, ta pa bo za angleške govorce izšel enkrat v 2020 in za zdaj nima točnega datuma izida.

Yakuza igre so precej posebne. Na internetu boste morda našli primerjavo s serijo GTA, a to ne drži. Yakuza denimo ne vsebuje prevoznih sredstev in se tudi ne jemlje povsem resno. Akcijski del sestavlja pretepanje, v katerem boste nasprotnike premetavali na vse strani, mapa pa je tudi precej manjša, a v njej boste na skoraj vsakem koraku odkrili kakšno zanimivost.

Svet poseljuje tudi cel kup miniigric in tako boste svojega junaka lahko zaposlili s petjem karaok ali pa z dirkanjem mini avtomobilčkov.

Ni pa vse tako odštekano kot denimo kakšen Saints Row. Igra vsebuje dobro zgodbo, ki zna biti na trenutke res humoristična, a zna usekati tudi z resnimi toni.

Če se vam vse to zdi zabavno, potem je sedaj idealen trenutek za nakup. Yakuza serija nima prav vseh delov na PC-ju, a založnik SEGA je nedolgo tega predelal prve tri dele.

Yakuza 0, Kiwami in Kiwami 2 so trenutno močno znižane in za trio iger boste odšteli samo 26,97 €, kar je 61 % znižanje. Privoščite si lahko tudi vsak naslov posamezno – priporočljivo je začeti z Yakuza 0, ki je prvi del in stane vsega 4,99 €.

Razprodaje bo konec 10. marca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime