Profesionalni COD igralec med prenosom v živo ustrelil s pištolo in zaradi tega izgubil svoj Twitch kanal in kariero

Carl Riemer je profesionalni Call of Duty igralec, ki je svojo ljubezen do pušk in pištol prenesel tudi v resnično življenje.

Včeraj se mu je med prenosom v živo zdela pametna ideja, da bi svoj Twitch prenos popestril z malce alkohola. In kot vsi vemo, je ob alkoholu vedno pametno stopiti pred kamero in po zraku mahati s pištolo.

Nekdo mu je v pogovornem oknu dejal, da nima denarja, nakar je Carl izzivalno prijel pištolo ter ob besedah “Kdo nima denarja?” dvakrat repetiral pištolo. Mislil je, da je seržer izpraznjen zato je brezskrbno pritisnil na sprožilec in s tem hitro uničil pločevinko energijske pijače.

Vsem gledalcem je bilo takoj jasno, kaj se je zgodilo. Twitch pravilnik je hudo strog do vsakega nepravilnega obnašanja in njihove kazni so ponavadi krute in hitre. Tako je bilo tudi v tem primeru in Carl je bil hitro odstranjen iz platforme, vendar njegovih težav s tem ni bilo konec.

Za incident je slišala tudi njegova e-športna organizacija Soar Gaming, ki dnevnosobnega kavboja brezkompromisno odpustila. Na Twitterju so sporočili, da takšnega obnašanja ne podpirajo in da je bil Carl takoj odstranjen od njihove organizacije.

Saj veste, kaj sledi, kajne? Seveda, opravičilni video!

To je sedaj že postala praksa pri vseh pomembnih osebah iz sveta igričarstva in nič drugače ni niti tukaj. Carl je v videu priznal vse svoje napake in jih označil za največjo traparijo v njegovem življenju. Povedal je še, da je bil med prenosom vidno pijan in da naj nihče ne ponovi njegove napake, prav tako pa je potezo Soar Gaminga označil za pravilno in pravično.

Riemer ima še vedno bogat YouTube kanal, ki šteje preko 800.000 naročnikov, tako da bo lahko še naprej ustvarjal vsebino. Samo upamo lahko, da ne bo šel po poteh bivšega Fortnite zvezdnika, ki je sedaj očitno rapper.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime