God of War – odkrita nova mehanike kamere, ki razkrije, da nam je en nasprotnik vsa ta leta kazal sredinca

God of War je danes star 2 leti in je ves čas v sebi skrival eno hudo zanimivo skrivnost, ki jo šele nedavno razkril uporabnik Lance McDonald, ki je eden redkih PS4 hekerjev. Tipu je v preteklosti uspelo razkriti skrivnosti v Bloodborne, grozljivki P.T. in Dark Souls 3.

McDonaldu je uspelo preko posebnih pritiskov gumbov na mapi uspelo dobiti poseben dostop do posebne kamere, ki jo lahko sedaj premika kamorkoli hoče. Zidovi in objekti niso več prepreka, poleg tega pa mu je sedaj omogočeno upočasnjevanje časa, raziskuje pa lahko celo vmesne sekvence.

Tipu je med prečesavanjem uspelo odkriti nekaj zanimivega. Igralci se zagotovo spomnite dvoboja z Baldurjem in na koncu Kratosov nasprotnik obleži na našem junaku. Ta ga nato povsem omrtvičenega vrže iz pečine in to je v bistvu vse, kar običajno igralci vidimo. A McDonald je sledil padlemu “truplu” iz pečine in ta je med padanjem Kratosu stisnil ne enega, ampak kar oba sredinca.

McDonald je svojo najdbo delil na Twitterju, povedal pa je še, da komaj čaka na nova odkritja, ki jih je v igri pripravil razvijalec Santa Monica.

Če bi za ta velikonočni jajček vedeli že prej, bi zagotovo igri podelili še višjo oceno, zdaj pa se bo morala zadovoljiti s številko 5/5.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime