Japonci prodajajo gaming posteljo, ki vsebuje vse, razen WC-ja

Današnji igričarski stoli tipa UVI Chair vam omogočajo, da se pred monitorjem zložite v vrsto položajev – nenazadnje se lahko tudi uležete, če je vaša hrbtenica že povsem upognjena in ne more več prenašati teže vaše glave.

A vseeno morate pred začetkom igranja najprej vstati iz postelje in svoje utrujeno truplo zvleči pred mizo. Smo že leta 2020 in čas bi že bil, da bi se že končno znebili odvečnih stvari, kot je hoja ter premikanje in k sreči ima ravno za te težave rešitev japonsko podjetje Bauhutte.

V svoj asortima izdelkov so vnesli nov izum, ki pravzaprav nima svojega imena. Gre za gaming posteljo, ki na enem mestu združuje vse tisto, kar sodobni igričar potrebuje, ne da bi se moral vstajati izza mize.

Pri nakupu tako v paketu prejmete posteljo z dvema žimnicama, vzglavje pa lahko prilagodite. Zraven dobite še glavno mizo, vagon z energijskimi pijačami ter mizico za razne steklenice. Za pijačo in prigrizke je poskrbljeno, saj se na priročnih mestih nahajajo vdolbine, kamor lahko posedete svojo priljubljeno mešanico sladkorja.

Miza ima tudi vgrajen nosilec za slušalke in kontrolerje, zraven pa dobite še gaming odejo ter sedež, ki vam omogoča, da preklopite na sedeč položaj. Potrebujete počitek, a bi še vedno nekaj gledali? Ni problema, Bauhutte je vgradil tudi upogljivo držalo za tablico in tako se lahko uležete in gledate Netflix, ne da bi utrudili svoje roke.

Bauhutte za svoj izum zahteva 113.250 jenov, kar nanese okoli jurja evrov. Manjka samo še WC, a kako to prepreko odpraviti nam je pokazal Cartman v tisti slavni World of Warcraft epizodi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime