Amnesia: Rebirth postala resničnost in tu je prvi napovednik

Razvijalci Frictional Games so napovedali prihod nove srhljivke, ta bo nosila naslov Amnesia: Rebirth in bo izšla že letos jeseni.

Gre že za tretji del psihološke srhljivke in upanja so visoka, saj je bil prvi del nadvse uspešen in je spočel celo vrsto posnemovalcev tipa Outcast. Drugi del A Machine for Pigs ni bil tako uspešen, a spet na njem ni delal Frictional Games.

Celotna zgodba bo postavljena v temačen svet, katerega bomo raziskovali kot skrivnostni možakar imenovan Tasi Trianon izgubljen v Alžirski puščavi. Dogajanje se bo vrtelo samo okoli našega karakterja in razvijalci pravijo, da bo igra bo testirala človeško odpornost in omejitve. Poleg tega so razvijalci povedali, da ne bo tipična srhljivka s tistimi nadležnimi “jump scare” prijemi in podobnim, ampak se nas bo emocionalno dotaknila, nas testirala na vse možne načine. Seveda so na koncu pritrdili, da bo to njihova najbolj grozl,jivka igra do sedaj.

Frictional Games nas je že nekaj časa nazaj začel strašiti z novim projektom, njihova zadnja igra SOMA pa je izšla 5 let nazaj in je vsebovala naravnost čudovit konec.

Upamo, da bo nova Amnesia razvila formulo “skrivaj se in beži pred pošastmi”, saj je ta danes že nekoliko zastarela.

Amnesia: Rebirth bo izšla jeseni 2020 za PC in PlayStation 4.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime